حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
افزایش حمایت از پژوهشگران و نخبگان
معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور مطرح کرد:

افزایش حمایت از پژوهشگران و نخبگان

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، از برنامه‌های جدید این معاونت برای حمایت از پژوهشگران، اساتید و دانشجویان خبر داد و گفت: بودجه بنیاد ملی علم ایران حدود یک همت «۱۰ هزار میلیارد ریال» افزایش‌یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ حسین افشین روز شنبه در دیدار با جامعه دانشگاهی و نخبگان استان خوزستان در اهواز با اشاره به تغییر نام «صندوق حمایت از پژوهشگران» به «بنیاد ملی علم ایران»، اعلام کرد که این بنیاد از طرح‌های پژوهشی اساتید با گرنت‌های سه تا ۶۰ میلیاردریالی حمایت می‌کند.

وی افزود: سال گذشته، ۹۹ طرح از دانشگاه شهید چمران اهواز در بنیاد ملی علم تصویب شد که ارزش مالی آنها نزدیک به یک‌صد میلیارد ریال بود، اکنون بودجه بنیاد ملی علم از یک هزار میلیارد ریال به حدود یک همت افزایش‌یافته تا حمایت بیشتری از پژوهش‌های کاربردی صورت گیرد.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: حمایت از پایان‌نامه‌های دکتری با محوریت استادان نیز در دستور کار قرار دارد و پژوهشگران می‌توانند برای دریافت «گرنت پژوهشی» اقدام کنند.

وی افزود: گرنت پژوهشی، کمک‌هزینه‌ای است که به‌صورت بلاعوض به دانشجو تعلق می‌گیرد.

طرح‌های حمایتی از دانشجویان و نخبگان

افشین از راه‌اندازی طرح «پژوهشیار» برای دانشجویان دکتری خبر داد و تصریح کرد: حقوق ماهانه ۱۵۰ میلیون‌ریالی به دانشجویان دکتری که شرایط خاص دارند، از مهر ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: طرح مسکن نخبگان با همکاری استاندار خوزستان در دستور کار است تا از مهاجرت نخبگان به دیگر استان‌ها جلوگیری شود و برج نوآوری اهواز نیز به‌زودی کلنگ‌زنی خواهد شد و تا پایان سال پیشرفت فیزیکی خوبی خواهد داشت.

تسهیل ارتباط صنعت و دانشگاه

این مقام مسئول با اشاره به قانون جهش تولید دانش‌بنیان از امکان کسر مالیاتی برای شرکت‌هایی خبر داد که با دانشگاه‌ها قرارداد پژوهشی منعقد می‌کنند و ادامه داد: استان خوزستان باوجود پتانسیل بالا، تنها ۲۰ میلیارد تومان از این ظرفیت استفاده کرده که باید بهبود یابد.

وی از دانشگاه‌ها و اساتید خواست تا با صنایع ارتباط بیشتری برقرار کرده و از این فرصت برای جذب منابع پژوهشی استفاده کنند.

حمایت از دانش‌آموزان و نوجوانان نخبه

وی از برنامه‌های جدید برای حمایت از نوجوانان و دانش‌آموزان خبر داد و خاطرنشان کرد: آموزش رایگان هوش مصنوعی برای یک میلیون دانش‌آموز از اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز می‌شود که این آموزش‌ها از سن چهار تا ۱۶ سالگی در بستر اینترنت رایگان ارائه خواهد شد.

تأکید بر حل مشکلات کشور با نگاه علمی

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در پایان با اشاره به دیدگاه دکتر پزشکیان مبنی بر نقش دانشگاه‌ها در حل مشکلات کشور افزود: اگر امید و انگیزه در دانشگاه‌ها تقویت شود، اساتید و پژوهشگران می‌توانند بسیاری از چالش‌های کشور را برطرف کنند.

بر اساس این گزارش این نشست با حضور اساتید، دانشجویان و نخبگان استان خوزستان در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!