
رئیس هیأت کشتی شهرستان ایذه مطرح کرد:
ایذه قطب کشتی با امکانات محدود
رئیس هیأت کشتی شهرستان ایذه گفت: کشتیگیران ایذهای در سال ۱۴۰۳ با کسب مدالهای ارزشمند در میادین ملی و بینالمللی افتخارآفرینی کردند و با وجود این موفقیتها، هدف ما دستیابی به حداقل سه مدال المپیک برای کشتی ایذه است.
هوشنگ حاتمی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ پیرامون عملکرد هیأت کشتی شهرستان ایذه در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: در سال گذشته تلاش کردیم با تکیه بر ظرفیتهای بومی و مربیان توانمند، برنامههای متنوعی را در راستای رشد و توسعه کشتی ایذه اجرایی کنیم.
کسب مدال نقره المپیک
وی افزود: با توجه به این که موفق به کسب مدال نقره المپیک شدیم اما به ظرفیتها و پتانسیل بالای کشتیگیران ایذهای و همچنین سطح دیدگاه فنی مربیان و ورزشکاران شهرستان، هنوز به نقطه آرمانی نرسیدهایم. هدفگذاری ما کسب حداقل سه مدال المپیک برای کشتی ایذه است.
رئیس هیأت کشتی شهرستان ایذه پیرامون نگرانیهای مربوط به آینده مربیگری پس از درگذشت مرحوم لقمان رضایی و حضور موقت ملکمحمد بویری در تیم ملی قطر، بیان کرد: پیش از هر چیز، درگذشت اسطوره کشتی و مربی بینالمللی شهرستان، مرحوم لقمان رضایی را به جامعه کشتی و خانواده ایشان تسلیت میگویم. اما از نظر فنی و مربیگری مشکلی وجود ندارد. هماکنون هشت مربی جوان، فنی و با دانش در باشگاههای ایذه مشغول فعالیت هستند. آقای بویری نیز بهصورت موقت در تیم ملی قطر حضور دارد و بیشتر وقت خود را در باشگاه سینا صنعت سپری کرده و همچنان در حال تربیت کشتیگیران بومی است.
موفقیتهای چشمگیر در میادین بینالمللی و کشوری
حاتمی در ادامه گفت: بدون شک، حضور علیرضا مهمدی در المپیک و کسب مدال نقره بزرگترین افتخار سال گذشته بود. افزون بر آن، دو مدال طلا و یک نقره در مسابقات جهانی، دو مدال طلا، یک نقره و دو برنز در رقابتهای آسیایی توسط کشتیگیران ایذهای کسب شد.
وی بیان کرد: در مسابقات بینالمللی نیز ۲۹ کشتیگیر اعزام شدند که نتیجه آن سه مدال طلا، چهار نقره و هشت برنز بود. همچنین در رقابتهای کشوری، ۲۶ کشتیگیر شرکت کردند که موفق به کسب ۶ مدال طلا، دو نقره و ۸ برنز شدند.
حاتمی افزود: باشگاه سینا صنعت در ردههای پایه به مسابقات ارمنستان اعزام شد و مقام دوم تیمی را کسب کرد.
درخشش مربیان ایذهای در سطوح ملی و بینالمللی
حاتمی با اشاره به نقش مؤثر مربیان بیان کرد: ملکمحمد بویری در تیمهای جوانان و بزرگسالان، پنج دوره قهرمانی در رقابتهای جهانی جوانان را کسب کرده است. همچنین اکبر عالیمحمودی در ردههای پایه و نونهالان در سطح تیم ملی فعالیت داشته و آقای بابک ولیمحمدی نیز بهعنوان مربی در اردوهای تیم ملی حضور داشتهاند.
وی در خصوص آمار کشتیگیران ایذهای عنوان کرد: در حال حاضر ۶ باشگاه در سطح شهرستان فعال هستند که هزار و ۱۸ کشتیگیر بیمهشده در آنها فعالیت میکنند.
استعدادیابی با برگزاری منظم مسابقات سنی
رئیس هیأت کشتی ایذه گفت: خوشبختانه استقبال از کشتی در ایذه بسیار خوب است. ما با برگزاری مسابقات متنوع در ردههای سنی مختلف، زمینه شناسایی و پرورش استعدادهای برتر را فراهم کردهایم.
حاتمی عنوان کرد: هیچ رشتهای بدون تعامل با سایر دستگاهها رشد نخواهد کرد. آموزشوپرورش شهرستان در اقدامی مؤثر یک سالن کشتی احداث کرد که دو مربی ما با بیش از ۵۰۰ ورزشکار در آن فعالیت میکنند. سایر نهادها نیز در اعزام کشتیگیران به مسابقات، همکاری خوبی با هیئت داشتند.
کمبود امکانات، بزرگترین چالش هیأت کشتی ایذه
وی بیان کرد: مشکلات اقتصادی برای اعزام تیمها به مسابقات، یکی از چالشهای اساسی ما بود. اما چالش اصلی و ماندگار ما، کمبود سالن و فضای مناسب برای تمرین علاقهمندان به کشتی است.
رئیس هیأت کشتی ایذه تأکید کرد: اگر حمایتها و تلاشهای آقای علیبابا احمدپور نبود، امروز کشتی ایذه به چنین جایگاهی نمیرسید.
پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه خانه کشتی ایذه
حاتمی گفت: با همکاری حسن نبوتی، فرماندار سابق ایذه، مدیرکل ورزش و جوانان و نمایندگان شهرستان، پروژه خانه کشتی تا ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در صورت تداوم حمایتها، امیدواریم تا پایان امسال شاهد افتتاح این سالن باشیم.
وی درباره جوایز ورزشکاران المپیکی بیان کرد: برای نخستین بار، میزان جوایز پرداختی به مدالآوران بینظیر بود و کشور ما در این زمینه در میان چند کشور اول جهان قرار گرفت. تمام هدایا در سطح ملی پرداخت شد. اما در سطح شهرستان، وعده اهدای زمین داده شده بود که به دلیل برخی موانع، هنوز محقق نشده است. ما در حال پیگیری هستیم تا این مشکل هر چه زودتر برطرف شود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!