
رئیس هیأتمدیره شرکت توزیع نیروی برق خوزستان:
خاموشی بدون برنامه قابل پذیرش نیست
رئیس هیأتمدیره شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: مردم ممکن است برای همراهی با صنعت برق و کمک به شرایط موجود، اعمال خاموشی را بپذیرند؛ اما خاموشی بدون برنامه یا نامنظم و متغیر که اطلاعرسانی نشده را نخواهند پذیرفت.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ علی خدری روز شنبه در اولین نشست هماهنگی مدیران برق شهرستانها که با موضوع تشریح ۳۶ بسته ابلاغی توانیر، وزارت نیرو و قرارگاه رصد مدیریت مصرف برق برگزار شد با اشاره به وضعیت ناترازی تولید و مصرف برق در کل کشور، تابستان پیشرو را برای وزارت نیرو بخصوص مجموعه صنعت برق در خوزستان مهم و دشوار دانست و اظهار کرد: بار سرمایشی حوزه خدمات توزیع برق خوزستان بیش از ۴ هزار مگاوات است که در صورت کاهش این مقدار میتوان به عبور از پیکبار تابستان امیدوارتر بود .
وی افزود: برای به سرانجام رساندن کار سخت مدیریت مصرف برق، همه مسئولان حتی مجموعه مدیریتی خارج از صنعت برق نیز لازم است به صنعت برق کمک کنند.
رئیس هیئتمدیره شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با بیان این که کنترلپذیری، پیک سایی، جابهجایی ساعات مصرف چاههای کشاورزی با مشوقهای مناسب، استفاده از مولدها، و مدیریت بار ادارات، جهت مدیریت بار از اقدامات مستمر این شرکت است، گفت: امسال مهمترین کاری که باید انجام شود، آگاهیبخشی و اطلاعرسانی و همسوسازی مسئولان استانی و شهرستانی و اقناع افکار عمومی بهصورت ویژه است تا در جریان چالشهای پیشروی صنعت برق قرار گیرند؛ زیرا اگر در زمینه مدیریت مصرف موفق نشویم، کنترل و حفظ پایداری شبکه، سخت خواهد شد.
خاموشی بدون برنامه یا نامنظم برای مردم قابلپذیرش نیست
وی با تأکید بر برنامهریزی درست برای اعمال خاموشی و اطلاعرسانی صحیح و سریع به مردم و مشترکان افزود: مردم ممکن است برای همراهی با صنعت برق و کمک به شرایط موجود، اعمال خاموشی را بپذیرند؛ اما خاموشی بدون برنامه یا نامنظم و متغیر که اطلاعرسانی نشده را نخواهند پذیرفت؛ زیرا برنامههای زندگی خود را بر اساس برنامه خاموشیها تنظیم میکنند.
خدری یادآور شد: برگزاری نشست با اصناف، ائمه جمعه، مسئولان شهرکهای صنعتی، کشاورزان و مدیران هر شهرستان برای تشریح شرایط و برنامههای مدیریت مصرف برق از مأموریتهای اصلی ما در هر شهرستان به شمار میرود.
وی همچنین به ایجاد قرارگاه مدیریت مصرف برق در شرکت توانیر اشاره کرد و تصریح کرد: این قرارگاه در خوزستان نیز ایجاد شده و هشت مجری در بخشهای مختلف دارد که بر اساس وضعیت تولید و سقف مصرفی که برای خوزستان در نظر گرفته شده، به کنترل بار شبکه میپردازند.
۱۵ هزار مگاوات از نیروگاههای حرارتی برای اورهال از مدار خارج شده است
رئیس هیأتمدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با اشاره به تولید ۶۵ هزار مگاواتی نیروگاههای حرارتی و برقابی، خاطرنشان کرد: ۱۵ هزار مگاوات از نیروگاههای حرارتی برای اورهال از مدار خارج شده و نیروگاه یک هزار مگاواتی بوشهر نیز برای تعویض سوخت و نیروگاههای برقآبی نیز به طور کامل از مدار خارج شده است که در زمان اوج بار «تیر و مرداد» وارد مدار میشوند.
وی افزود: باتوجهبه این که سالانه پنج درصد رشد مصرف و یک درصد رشد تولید داریم، لذا به جز صرفهجویی و مدیریت مصرف برق، هیچ گزینهای در سبد عملیاتی خود نداریم.
خدری با اشاره به ۳۵ هزار مگاوات بار سرمایشی در کشور، بر لزوم کاهش مصرف از سوی مشترکان خانگی تأکید کرد و عنوان کرد: اگر مشترکان خانگی در سطح کشور هر کدام یک لامپ ۱۰۰ وات یا معادل آن را خاموش کنند، میتوانیم بهاندازه چهار نیروگاه یک هزار مگاواتی بوشهر مصرف را مدیریت کنیم.
بار سرمایشی مشترکان پرمصرف، کنترل و در صورت تجاوز از سقف مشخص قطع شود
وی همچنین به مشترکان با مصرف بیش از ۲/۵ برابر، هشدار داد و افزود: تدابیر فنی و تخصصی در دست اقدام است تا با استفاده از تجهیزات ویژهای مانند کلیدهای محدودکننده، بار سرمایشی مشترکان پرمصرف، کنترل و در صورت تجاوز از سقف مشخص شده، محدود و یا قطع شود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!