حاشیه نویسی رهیاب:
مردم خوزستان در یومالله 22 بهمنماه خروشیدند
«جشن ملی و خانوادگی ملت ایران» در راهپیمایی ۲۲ بهمن با حضور اقشار مختلف مردم ایران، بار دیگر نمادی از وحدت و انسجام ملی شد که در جریان آن اقدامات فرهنگی هنری متنوعی شکل گرفت.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ راهپیمایی ۲۲ بهمن سال 1402، به عنوان «جشن ملی و خانوادگی ملت ایران» با حضور اقشار مختلف مردم ایران از ساعت ۹:۳۰ صبح به طور همزمان در خوزستان و سراسر کشور آغاز شد.
ساعت که از 9 گذشته بود کم کم چهره شهر تغییر یافت و حال و هوای دیگری پیدا کرد، اهوازیها اغلب بصورت خانوادگی از نوزاد کالسکه سوار گرفته تا کودک و پیر و جوان در خیابانهای اطراف مسیر راهپیمایی اهواز مشاهده میشدند مردمی که در چهل و چهارمین جشن تولد انقلابشان برای خلق حماسهای دیگر لحظه شماری میکردند.
هرچه عقربههای ساعت به ۹ صبح نزدیکتر میشد بر تعداد گروهها و دستههای مردمی به سمت محل شروع مراسم راهپیمایی در شیراز افزوده میشد تا اینکه حوالی ساعت ۹ و نیم سیل جمعیت در میدان مولوی اهواز به حدی زیاد بود که مردم در مسیرهای منتهی به این محل در ازدحام جمعیت متوقف مانده بودند.
در جشن چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاباسلامی، جمع فراوانی از اقشار مختلف مردم اعم از جوانان، افراد پا به سن گذاشته و پیشکسوتان ایثار و شهادت حضور داشتند. مردم و گروههای حاضر در این جشن ملی علاوه بر اهتزاز پرچم کشورمان ایران، تصاویر امام خمینی «ره» و مقام معظم رهبری، همچنین تصویری از شهدا را به نشانه افتخار با خود حمل میکردند.
تصویر شهدایی همچون حاج قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس، شهدای هشت سال دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهدای امنیت از جمله نمادهایی بودند که راهپیمایان به نیابت از آنها در ۲۲ بهمن امسال حضور داشتند.
رجزخوانی دهه هشتادیها
حضور نوجوانان و کودکان در این راهپیمایی چشمگیر بود به نحوی که این حس را در هر مخاطبی تداعی می کرد که این کشور در آینده به دست کسانی خواهد افتاد که هرچند که زمان شکل گیری این انقلاب را ندیده و حتی حال و هوایشان با بزرگترهایشان نیز تفاوت دارد ولی درک خوبی از آرمانهای انقلاب اسلامی دارند و در بزنگاههای مهم وارد میدان خواهند شد.
رجزخوانی نوجوانان دهه هشتادی در قالب سرود و شعرخوانی در حاشیه این راهپیمایی که لبخندی از سر قوت قلب بر لبان مخاطبان مینشاند نیز از حاشیههای جالب این راهپیمایی بود.
سلفی با پرچم سه رنگ
بسیاری از حاضرین در این راهپیمایی با پرچم سه رنگ کشورشان که در دست داشتند عکس سلفی میگرفتند که این رویداد پیر و جوان هم نمی شناخت و اینکه آنها با پرچمشان عکس یادگاری میگرفتند.
علاوه بر این، برخی از گروههای ایثارگری مانند آزادگان دوران هشت سال دفاعمقدس با برپایی موکبی در مسیر راهپیمایی، به اجرای برنامههای فرهنگی برای راهپیمایی کنندگان پرداختند.
همچنین برخی از نشریات و روزنامهها با چاپ ویژهنامهای برای ۲۲ بهمنماه و توزیع آن در میان آحاد جامعه سهمی در آگاهیبخشی و بازخوانی حوادث تاریخی مرتبط با انقلاب اسلامی داشتند.
با توجه به نقشی که گروههای مقاومت اسلامی با محوریت جمهوری اسلامی ایران در دفاع از ارزشهای انسانی و اسلامی منطقه ایفا کردند، راهپیمایان به نشانه وحدت و به پاس قدردانی از ایثار آنها، بیرق برخی از این گروهها مانند حشدالشعبی عراق و حزب الله لبنان را بر دوش خود حمل کردند.
انتهای خبر/