معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان مطرح کرد:
خوزستان سومین رتبه مرگومیر ترافیکی دارد
معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان گفت: حوادث ترافیکی بهعنوان اصلیترین علت مرگومیر در کشور شناخته میشوند و خوزستان با قرارگرفتن در رتبه سوم از این نظر، نیازمند اقدامات جدی در حوزه ایمنی جادهها و آموزشهای ترافیکی است.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ مهرداد شریفی در جمع خبرنگاران با گرامیداشت ۲۷ آبانماه، روز جهانی یادمان قربانیان سوانح و حوادث، اظهار کرد: آموزش رانندگان نقش مهمی در کاهش حوادث ترافیکی دارد و تذکرندادن و پیگیرینکردن مدیر و مسئول هر مجموعه هنگام مشاهده نقصها، دوستی نیست، بلکه دشمنی با آن مجموعه است، بنابراین مدیران باید نهایت دقت و تلاش را در رفع نواقص و چالشها داشته باشند.
وی با تأکید اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، افزود: قدر زندگی را بدانیم و با بیاحتیاطی و غفلت آن را به خطر نیندازیم.
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: با توجه به اینکه حوادث ترافیکی اولین علت مرگومیر در کشور و استان خوزستان سومین رتبه از این نظر را دارد، جلسه آموزش کارکنان حوزه بهداشت بهمنظور آموزش و باهدف تغییر رفتار و کاهش خطاهای انسانی برگزار شد تا در رفع عادتها و رفتارهای غلط و جایگزینی رفتارهای صحیح مؤثر واقع شود.
افشین مهرآفرین خطاب به رانندگان بیان کرد: رعایت قوانین راهنماییورانندگی و همچنین رفع نقص وسایل نقلیه و مطالعه متن قرارداد در کاهش سوانح و حوادث بسیار حائز اهمیت است.
وی در این جلسه با بیان اینکه رانندگی باعث ایجاد غرور است و در هنگام بروز حادثه، راننده غافل از خطاهای اولیه خود سعی بر مقصر کردن سایر موارد به غیر از شخص خود دارد، گفت: فشار بر روی پدالهای خودرو، کار سختی نیست، بلکه توانایی ذهنی در نگهداری خودرو و فرصت ابراز عکسالعمل در سوانح احتمالی و بحران؛ هنر مهارتی یک راننده است.
رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنماییورانندگی استان خوزستان با تأکید بر اینکه ممکن است دانش علمی فرزندان بیشتر از والدین باشد، اما والدین برای پیشگیری از حوادث احتمالی باید از دانش تجربی خود در آموزش به فرزندان استفاده کنند، گفت: وفقدادن خود با قوانین از ضروریات است و عدم رعایت آن ناسازگاری با قانون است.
مهرآفرین با اشاره به اینکه هر تجهیز نصب شده بر روی خودروها اول ایمنی است و سپس رفاهی، بر بستن کمربند ایمنی تأکید کرد و ادامه داد: حادثه و تصادف به سن، جنس، نوع گواهینامه و نوع خودرو بستگی نداشته و مربوط به همگان است و هوشیار نبودن و بهخصوص بیتوجهی به جلو هنگام رانندگی عامل سانحه است، بنابراین به رانندگان توصیه میشود هنگام رانندگی، ضمن رعایت موارد ایمنی، از عجله و شتاب خودداری کنند تا جان خود و دیگران را به خطر نیندازند.
انتهای خبر/