از اواسط مهرماه؛
خوزستان طعم توتفرنگی گرفت
روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم توتفرنگی این میوه خوشمره و پرطرفدار در استان خوزستان برداشت میشود که در صورت مساعد بودن شرایط آبوهوایی، پیشبینی میشود تا پایان امسال حدود ۱۷ تن برداشت شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی«رهیاب»؛ خوزستان بهعنوان قطب کشاورزی از ظرفیت خوبی برای کشت میوههای مختلف برخوردار است، شهرستان ایذه به دلیل دارا بودن اراضی مستعد و شرایط اقلیمی مطلوب و خاک حاصلخیز یکی از مراکز مهم تولید توتفرنگی استان محسوب میشود.
نوید احمدی با اشاره به اینکه کشت توتفرنگی در ایذه از اواسط مهرماه تا اواخر آبان انجام میشود، گفت: در سال زارعی جدید توتفرنگی در بیش از ۷۰ هزار متر مربع از گلخانههای این شهرستان کشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی ایذه افزود: عمده ارقام کشت شده توتفرنگی در شهرستان ایذه شامل پاروس، کاماروسا، آلبیون، سابرینا و سان آندریاس است و بیش از نیمی از توت فرنگی تولید شده علاوه بر شهرهای خوزستان به سایر استانهای کشور صادر میشود.
برداشت توتفرنگی در شهرستان ایذه از اواخر آذرماه آغاز و تا اواخر اردیبهشتماه ادامه دارد. البته کشت تونلی توت فرنگی با مساحت ۳.۵ هکتار در شهرستان باغملک اجرا میشود.
این سازه جزو سازههای سبک و ارزانقیمت دستهبندی میشود که علاوه بر کاهش هزینههای احداث، از محصول در برابر آسیبهای محیطی و حشرات محافظت میکند.
همچنین کشت توت فرنگی در بیش از ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی دزفول انجام میشود.
روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم از این میوه خوشمزه و پرطرفدار برداشت میشود و در صورت مساعد بودن شرایط آبوهوایی، پیشبینی میشود تا پایان امسال حدود ۱۷ تن برداشت شود.
کشت توت فرنگی در دزفول به ۲ روش گلخانهای و سنتی انجام میشود و باغداران از دولت و جهاد کشاورزی شهرستان انتظار دارند برای تداوم کشت این محصول و تجهیز مزارع به سیستم آبیاری قطرهای مورد حمایت قرار گیرند.
توت فرنگی دزفول به دلیل کیفیت بالا و طعم بینظیر به سایر شهرستانهای استان خوزستان از جمله؛ اهواز و آبادان و همچنین استانهای دیگر کشور صادر میشود.
انتهای خبر/