حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
دهه کرامت موسم تجدید عهد ولایی
مدرس حوزه علمیه استان خوزستان مطرح کرد:

دهه کرامت موسم تجدید عهد ولایی

مدرس حوزه علمیه استان خوزستان گفت: دهه کرامت یادآور جایگاه حضرت معصومه و امام رضا (علیه‌السلام) است؛ دو نور اهل بیت که خوزستان به عشق آنان می‌بالد و امروز باید با تأسی به سیره‌شان، مسیر حق و ولایت را ادامه دهد.

حجت‌الاسلام میلاد امینی موحد در گفتگو با خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها) اظهار کرد: دهه‌ای که با ولادت این بانوی بزرگوار آغاز می‌شود و به ولادت حضرت علی بن موسی‌الرضا (علیه‌السلام) ختم می‌گردد. این ایام، فرصتی ارزشمند برای بازخوانی جایگاه و نقش والای این دو گوهر اهل بیت در تاریخ تشیع است.

وی افزود: حضور حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها) در قم، منشأ برکات عظیمی شد و آن شهر را به پایتخت علمی تشیع تبدیل کرد. تأسیس حوزه علمیه بزرگ قم، یکی از نتایج مستقیم این حضور نورانی بود؛ حوزه‌ای که در طول تاریخ، جایگاه پرورش اندیشه‌های عمیق دینی و حمایت نظری از مکتب تشیع شد. بسیاری از بزرگان و عالمان دین در جوار مرقد ایشان بالیدند و از دین حقه تشیع دفاع نمودند.

مدرس حوزه علمیه استان خوزستان گفت: از سوی دیگر، سفر تاریخی امام رضا (علیه‌السلام) به ایران که از خوزستان آغاز شد، نیز جایگاه ویژه‌ای به این سرزمین بخشید. خوزستان، دروازه ورود تشیع به ایران، افتخار میزبانی سه‌روزه از آن حضرت را داشت. ارتباط تاریخی و معنوی بین حضرت معصومه (سلام‌الله‌علیها) و امام رضا (علیه‌السلام)، جایگاه خوزستان را در دهه کرامت دوچندان کرده است.

 حجت الاسلام امینی موحد بیان کرد: در استان خوزستان، دهه کرامت همچون دهه ولایت «از عید قربان تا عید غدیر» همواره با شکوه و عظمت برگزار شده است. این نشانه‌ای از دلدادگی عمیق مردم این خطه به اهل بیت (علیهم‌السلام) است. مردمی که از گذشته تاکنون، ارادت خود را به این خاندان مطهر با برگزاری مراسم، آیین‌ها و مواکب مختلف ابراز داشته‌اند.

وی افزود: بانوان خوزستانی، حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها) را الگوی نجابت، دیانت و ارتباط با خدا می‌دانند. در این استان، التزام به حجاب و پوشش اسلامی، به‌ویژه در میان دلدادگان اهل بیت، نمونه‌بودنی است. دختران خوزستان با تأسی به حضرت معصومه، بر نجابت، کرامت و دیانت خود افتخار می‌کنند.

مدرس حوزه علمیه استان خوزستان عنوان کرد: از حضرت معصومه (سلام‌الله‌علیها) می‌آموزیم که رسیدن به بالاترین مقامات عرفانی و معنوی، ویژه مردان نیست. ایشان به مرتبه‌ای رسیدند که هم‌سنگ امام معصوم نام برده می‌شوند. یاری رساندن به ولی خدا، همان‌گونه که ایشان به کمک برادر خود امام رضا (علیه‌السلام) شتافتند، یکی از شاخص‌ترین آموزه‌های زندگی این بانوی بزرگوار است.

وی افزود: از امام رضا (علیه‌السلام) نیز می‌آموزیم که التزام به حق، حتی اگر به هجرت و تحمل سختی‌ها بیانجامد، وظیفه مؤمن است. سفر پررنج آن حضرت از مدینه به طوس، الگویی روشن برای شیعیان در نصرت دین خداست. اقامت ایشان در خانه علی بن مهزیار اهوازی در خوزستان و طلب دارو از «حور» نشان از ارتباط عمیق آن حضرت با این سرزمین دارد. هجرت برای حمایت از حق، درسی است ماندگار از امام رضا (علیه‌السلام) به همه ما.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!