حالت تاریک
شنبه, 03 آذر 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
یادداشت؛

چرا اسرائیل مجبور به پذیرش آتش‌بس شد؟

چرا اسرائیل مجبور به پذیرش آتش‌بس شد؟

اکنون هم ابتکار عمل میدانی و هم سیاسی در دست رزمندگان حماس و جهاد اسلامی است و رژیم صهیونیستی در حوزه‌های امنیتی، اطلاعاتی، نظامی، سیاسی و حتی نزد افکار عمومی با شکست مواجه شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی«رهیاب»،با توجه به شکست میدانی رژیم درعملیات طوفان الاقصی و کشتار مردم غزه، نسبت به هرگونه بازسازی روابط در دوره بعد از جنگ هشدار داده شود.

رژیم صهیونیستی بعد ازگذشت حدود پنجاه روز با کشتار وقتل وعام حدود ۱۴هزار نفر از مردم غزه و با چراغ سبز امریکا، ناتو و سکوت مجامع بین‌المللی در متوقف ساختن جنایات این رژیم مجبور به پذیرفتن آتش بس چند روزه شد.

طی مدت یاد شده درباره عملیات طوفان الاقصی تحلیل ها و مباحث کارشناسی بسیاری در محافل گوناگون صورت گرفته که می توان مخرج مشترک آنها را در چند محور خلاصه کرد: 

نخست آنکه عملیات غافلگیر کننده حماس، یک طراحی فلسطینی بود که ضربه های امنیتی، اطلاعاتی و نظامی ترمیم ناپذیری را به رژیم صهیونیستی وارد کرد. 

دوم آنکه رژیم صهیونیستی با کمک گرفتن از همه ظرفیت های قدرت های جهانی بعد از گذشت حدود پنجاه روز نتواسته هیچ دستاورد قابل اتکایی جز کشتار بی رحمانه کودکان و زنان بی گناه داشته باشد. 

سوم آنکه علاوه بر خسارت های نظامی، حجم خسارت‌های اقتصادی به رژیم صهیونیستی در حدی است که رژیم ناگزیر شده بودجه وزارتخانه های مختلف خود را صرف مصارف نظامی کند. 

چهارم آنکه موج حمایت های مردمی از غزه و نیروهای مقاومت در برپایی راهپیمایی های گسترده در حدود ۹۲ کشور جهان، نشان دهنده نفرت روز افزون ملت ها از صهیونیسم و محبوبیت مردم مبارز فلسطین است.

پنجم آنکه تلاش های امریکا برای حمایت تسلیحاتی، تبلیغاتی و سیاسی از رژیم صهیونیستی و پیروز نشان دادن آن به روندی شکست خورده مبدل شده است. 

ششم آنکه مقاومت یمن با توقیف کشتی اسرائیلی و حملات پهبادی و موشکی به سرزمین های اشغالی نشان داد که هر لحظه ممکن است دامنه خسارت های رژیم صهیونیستی افزایش یابد و ابعاد جدیدی در جنگ پدیدار شود. 

با توجه به مسائل فوق، ضروری است نیروهای جبهه انقلاب به تبیین شکست رژیم صهیونیستی و اجبار به پذیرفتن آتش بس در برابر مقاومت بپردازند.

۱.پذیرفتن آتش بس از طرف رژیم صهیونیستی و تلاش حامیان برای توقف جنایات در واقع تحمیل شکست در همه ابعاد و عدم دستیابی به اهدافی چون نابودی حماس، دسترسی به اطلاعات اسرا، کشف تونل ها و فرمانده هان مقاومت است. 

۲.بازخوانی شرایط داخلی و وضعیت آینده رژیم صهیونیستی درحوزه اقتصادی به خصوص آسیب‌های وارده به بخش گردشگری، تعطیلی کارخانه ها، کاهش ارزش پول و ... می تواند بیان کننده مصداق روند اضمحلال اسرائیل و تاثیر عملیات طوفان الاقصی در آن باشد. 

۳.تاکید بر وحدت میان گروه های مقاومت و تصمیم گیری مشترک فرمانده‌هان میدانی در طراحی عملیات ها با روش های گوناگون از نقاط قوت مقابله با رژیم صهیونیستی ارزیابی گردد و خاطرنشان شود که مبارزان فلسطینی در مقابل هرگونه تجاوز مجدد اسرائیل آماده پاسخ دهی هستند و دست آنها بر روی ماشه خواهد بود.

۴.تاکید شود که اداره غزه بعد از جنگ به دست کسانی خواهد بود که تا کنون عهده دار این مسئولیت بوده اند. در واقع مطرح کردن طرح‌هایی درباره اداره غزه توسط گروه فتح یا کشورهای خارجی همچون مصر، به منظور فرافکنی درباره تحولات داخلی رژیم صهیونیستی است. از این رو شایسته است این مسئله که «وضعیت داخلی رژیم بعد از پایان جنگ چه سرنوشتی پیدا خواهد کرد؟»، به عنوان پرسش اصلی در رسانه ها مطرح شود. 

 ۵.با توجه به شکست میدانی رژیم درعملیات طوفان الاقصی و کشتار مردم غزه، نسبت به هرگونه بازسازی روابط در دوره بعد از جنگ هشدار داده شود. آمریکایی ها در حال ارائه چهره ای دوگانه از اسرائیل هستند که طی آن اسرائیل نتانیاهو را بد و اسرائیل بدون نتانیاهو را خوب توصیف کنند و با این حربه مجددا مسائلی همچون عادی سازی را در پیش گیرند. از این رو باید تبیین شود که چیزی به نام اسرائیل خوب یا بد وجود ندارد و رژیم صهیونیستی تحت هر شرایطی، شرور، جنایتکار، غاصب و اشغالگر است.

پایان پیام/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از