بندر امام خمینی میزبان کشتیهای تجاری و اساسی؛
۷۸۰ کشتی به بندر امام خمینی وارد میشوند
معاون امور دریایی اداره کل بنادر خوزستان گفت: امسال ۷۸۳ فروند کشتی به بندر امام خمینی (ره) وارد شدند. این ورود کشتیها نشاندهنده رشد ۱۰ درصدی نسبت به سال گذشته است و به تأمین کالاهای اساسی و تجاری کشور کمک شایانی میکند.
به گزارش شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان؛ سجاد سبزیوند اظهار کرد: در ششماهه نخست امسال ۷۸۳ فروند کشتی به منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی وارد شدند که نسبت به مشابه پارسال رشد ۱۰ درصدی را نشان میدهد. در این مدت ۷ هزار و ۱۱۱ مورد عملیات خدماترسانی به این تعداد شناور ارائه شد که شامل ۲۰ هزار و ۵۱۴ ساعت عملیاتی دریایی ایمن و بدون حادثه میشود.
سجاد سبزیوند با اشاره به اینکه ۳ هزار و ۸۹ مورد خدمات راهنمایی به شناورهای متردد به این مجتمع بزرگ بندری در ششماهه نخست سال جاری ارائه شد که معادل بیش از ۹ هزار ساعت عملیات بوده است، افزود: ارائه خدمات دریایی شامل هدایت و پهلودهی توسط بخش عملیات دریایی این مجتمع بندری به ۳۹۴ فروند کشتی متردد به اسکلههای تأسیسات نفتی و پتروشیمی همجوار که از ۱۲ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل برخوردار است، نشان از اهمیت و نقش به سزای منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) در راستای توسعه اقتصاد دریا محور و تولید ناخالص داخلی دارد.
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: مجاورت با بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با ۲۱ واحد فعال تولیدی و ۲۶ میلیون تن ظرفیت سالانه، تردد نزدیک به ۵۰ درصد از کشتیهای حامل کالاهای خطرناک در آبراه دسترسی به این بندر حاکی از نقش و موقعیت راهبردی این مجتمع بندری حملونقل دریایی است.
سبزیوند با اشاره به پایش شبانهروزی حوزه استحفاظی دریایی این اداره کل بهمنظور ارتقاء ضریب ایمنی دریانوردی در این محدوده، از انجام ۹۲ مورد امداد و نجات به شناورهای متردد طی ۲۵۶ ساعت عملیات خبر داد که ۴۱ مورد مربوط به ارائه خدمات پزشکی به دریانوردان بوده است.
وی همچنین از انجام یک میلیون مترمکعب عملیات لایروبی در محدوده اسکلهها و مسیر آبراهها باهدف ارتقاء ایمنی تردد شناورها خبر داد و افزود: در نیمه نخست سال جاری، ارتقاء آماده به کاری علائم کمک ناوبری به میزان صددرصد و انجام تست سیگنال تجهیزات رادیویی جستجو و نجات مناطق تحت پوشش از دیگر اقدامات اداره کل بنادر و دریانوردی استان است.
سبزیوند عنوان کرد: آموزش، ارتقا دانش حرفهای دریانوردان و صدور گواهینامه شایستگی دریانوردی از جمله وظایف حاکمیتی این اداره کل است و در سال جاری ۳ هزار و ۶۴۲ فقره مدرک دریایی مشتمل بر گواهی ایمنی چهارگانه، بازآموزی ایمنی و کمکهای اولیه در مدت مذکور برای دریانوردان خوزستانی صادر شده است.
انتهای خبر/