حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
غزه نماد هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی است
کارشناس امور بین‌الملل در گفتگو با «رهیاب»:

غزه نماد هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی است

کارشناس امور بین‌الملل غزه، را منطقه نماد ندای «هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی» دانست و گفت: آتش‌بس‌های موقت تنها فرصتی برای بازیابی قدرت مقاومت و آزمونی برای سنجش وفاداری دشمنان به تعهداتشان است.

سید حسن موسوی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ پیرامون جنایات رژیم فاسر صهیونیستی اظهار کرد: آنچه که امروز غیرت هر انسان آزاده را آزرده خاطر و ایمان هر اهل دین را محک می‌زند، صحنه‌های کشتار فجیعی است که در غزه اتفاق می‌افتد و تعداد زیادی از کشورهای عربی روزه سکوت گرفته‌اند. به راستی که صدای مظلوم گوش ظالم را کر میکند و ندای هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی که در کربلا حسین بن علی علیه‌السلام سر داده بود امروزه در غزه است. 

وی در ادامه افزود: در حالی که آتش‌بس در غزه به پیشنهاد رژیم جلاد و کودک کش اتفاق افتاده بود و بخش اعظمی از کشورها در این خصوص شادمانی می‌کردند؛ شاید باورشان شد که رژيم فاسد صهيونيستی بر پیمان خود مستحکم خواهد ماند اما با چشمان خود دیدند که پیمان شکستن جزء ایدئولوژی اینهاست. هر چند ما نباید فراموش کنیم که آتش‌بس از ناحیه رژيم کودک‌کش صهيونيستی یعنی پذیرش شکست، یعنی خود را دیدن در باتلاق عمیق، یعنی موجودیت خود را در خطر دیدن؛ اما واقعیت امر حماس باید به بهترین شکل از این ظرفیت استفاده می‌‌کرد کما اینکه تا حدود زیادی از این موقعیت هم استفاده کرد.

کارشناس امور بین‌الملل گفت: طبیعتاً می‌طلبید که با توجه به سوء رفتارهای رژیم غاصب صهیونیستی به تعهدات خود در آتش‌بس که مسبوق به سابقه بود، حماس باید هوشیاری لازم را در این راستا به خرج می‌داد و مهم‌ترین برنامه‌های حماس بایستی احیای فوری قدرت و برطرف کردن خلأهای گذشته در دو حوزه عملیاتی و تسلیحاتی بود.

وی افزود: آتش‌بس موقعیت و فضایی ایجاد کرد که تبادل اسراء صورت بگیرد و بخش زیادی از اسرای دوطرف آزاد شوند و حتی در این بین رژیم کودک‌کش زیاده خواهی‌هایی هم داشت در خصوص برخی از اسرای خود که از افراد مهم ارتش رژیم بودند اما حماس زیر بار این مسئله نرفت، حماس باید به این مسئله هم فکر می‌‌کرد که کسانی که سابقه شکستن پیمان در مذاکرات و آتش بس دارند باید با هوشیاری بیشتر مراقبت کند.

 موسوی بیان کرد: لذا می‌توان گفت برخی از عواملی که باعث شد رژیم جنایتکار صهیونیستی پس از آتش‌بس به غزه ویران حمله کند به موارد زیر اشاره نمود:

۱- جهت تسلط بر کشورهای مسلمان مرکزی‌ترین نقطه سرزمین فلسطین می‌باشد و این رژیم به این راحتی دست از این مسئله بر نمی‌‌دارد چرا که اگر آن منطقه را از دست بدهد، باعث از دست رفتن موجودیت خود خواهد شد. 

۲- ایدئولوژی حکومت بر جهان و به طمع رسیدن به این خواسته ایجاد رعب و وحشت و کشتار فجیع راه انداختن جهت عقب‌نشینی مقاومت از آرمان‌های خود است. 

۳- دست آویز بودن سازمان‌های باز دارنده ملل و حقوق بشر که در دست ابرقدرت‌‌ها است و سیاست‌های آن‌ها را جهت رسیدن به  اهداف باطل، با خوی وحشی‌گری و استکباری خود پیاده‌سازی می‌کنند.

۴- نتیجه این جنگ حکم مرگ یا زندگی برای رژیم جنایتکار صهیونیستی و فلسطین را دارد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!