رهیاب گزارش میدهد:
آقای استاندار از تغییر مدیرانناکارآمد خوزستان چه خبر؟
متولیان دولتی اعم از معاون رییس جمهور ،استاندار خوزستان و نمایندگان مجلس خوزستان پاسخ دهند دلیل اینهمه اصرار بر ماندن چنین مهره ضعیفی در آبفا خوزستان چیست؟
به گزارش «رهیاب »؛ علیرغم وعدههای پیاپی آبفا خوزستان برای رفع مشکل آبگرفتگی خیابانهای اهواز، مردم این شهر همچنان شاهد آبگرفتگی هستند.
روز گذشته در عرض چند ساعت باران آمد و آبگرفتگی در خیابانهای شهر جاری شد، طوریکه محمدرضا کرمینژاد، مدیرعامل آبفای خوزستان، با بیان اینکه این بارش «۲۰ میلیمتر» بوده است وعده داد که با «با فعال شدن پمپها» مشکل آبگرفتگی را برطرف میکند. اما نشد که نشد و آبگرفتگی معابر مشکلاتی برای مردم خوزستان علی الخصوص اهواز رقم زد.
مردم خوزستان به یاددارند در روزهای ابتدایی دولت سیزدهم و در شهریور ۱۴۰۰ حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی رئیسجمهور در اولین سفر استانی خود به استان خوزستان سفر کرد و اولین مقصد خود را بازدید از پروژه ساماندهی شبکه فاضلاب شهر اهواز قرار داد و همانجا به وزرای کشور و نیرو دستور داد تا برای جلوگیری از بروز آبگرفتگیهای معمول فصول بارش اهواز اقدام کنند. اما با وجود گذشت دو سال از این دستور همچنان در خوزستان مردم شاهد آبگرفتگی معابر هستند.
در تحقق بودجه و نگاه ویژه دولت به خوزستان شکی نیست و شاهد آن نیز خیابانهای کنده شده جهت بهبهود سیستم فرسوده فاضلاب و سرازیر شدن بودجه حق آلایندگی در جیب شهرداریها است.
اما آنچه که عیان است فقدان مجموعه مدیریت توانمند و حرفهای است که پاشنه آشیل خوزستان است زیرا با وجود تخصیص بودجه توسط دولت جهت حل معضلات و مشکلات شهری و استانی ،شاهد اتفاق مثبتی در استان نیستیم گواه آن نیز آبگرفتگی معابر و هوای آلاینده یک هفته گذشته خوزستان است.
بدون تعارف بگوییم تا زمانی که پدرخواندههای سیاسی و پایتخت نشینان دست از حمایت از مهرههای پیر و فرسوده و ناکارامد در شاهراههای اصلی مدیریتی خوزستان بر ندارند، دولت دریایی از بودجه هم بر خوزستان گسیل کند، آش همین و کاسه همین است.
هنوز یادمان نرفته وعده تغییر 15 مدیر خوزستان را که باید مدیران ناتوان مجموعههایی همچون آبوفاضلاب استان با چنین عملکرد ضعیف و کارنامهای توام با موارد ریز و درشت شکایات مردمی درصدر تغییرات استانداری خوزستان میبود و نیست.
متولیان دولتی اعم از معاون رییس جمهور ،استاندار خوزستان و نمایندگان مجلس خوزستان پاسخ دهند دلیل اینهمه اصرار بر ماندن چنین مهرهضعیفی در آبفا خوزستان چیست؟
هرچند فعالین رسانه نیز در فضای رسانه به تعدد و کرار در مورد چنین مواردی مطالبی نیز منتشر کردهاند اما گویی زور برخی حامیان بر مردم خوزستان می چربد و گویی توپ هم توانایی تغییر مهرههایشان را ندارد.
مشکل خوزستان مدیرت های سفارشی است
این بارش ۲۰ میلیمتری در اهواز که سبب آبگرفتگی معابر شد واکنشهایی هم دربر داشت،معصومه فتحعلی پور فعال رسانهای استان در توییتی نوشت ؛ بودجه آمد، شهر را شخم زدند ،اما با اولین باران شهر را اب برد چرا ؟چون مشکل خوزستان فقط بودجه نیست،بلکه مدیر کاربلد است ،البته کم نیستند اما پدرخواندههای متحجر اجازه عرض اندام به نیروهای توانمند نمیدهند،لذا تازمانی که مهرههای سفارشی مدیریت کنند، دولت دریایی بودجه در خوزستان گسیل کند آش همان و کاسه است.
کاسبان آبگرفتگی اهواز حالا کجا هستید؟
کیوان ساعدی، دیگر فعال سیاسی اجتماعی در اهواز درباره این آبگرفتگی نوشت: «تنها چند میلیمتر بارش دوباره باعث آبگرفتگی در چندین نقطه از شهر اهواز شد. تکلیف شهرداری بیکفایت و پر مدعای اهواز و حامیان محدودش روشن است، اما سوال اینجاست آنهایی که زمانی فریاد «اولویت اولویت» شان گوش فلک را کر کرده بود و با هر باران چکه پوش و همراه با دوربین به میان آبرگفتگیها دویده و وااسفا سر میدادند حالا کجا هستند و چرا لال شدهاند؟ دلیل روشن است، آن زمان منافعشان در فریاد بود و امروز منافعشان تامین است و مصلحت در سکوت.»
همچنین در واکنشی دیگر موسی شاعری، شهردار سابق اهواز در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت: «سه سال است که در اهواز خبری از ورود سامانههای بارشی همرفتی سودانی که بارشهای سیل آسای بالای ۷۰ میلیمتر را در چند ساعت ایجاد میکرد نیست، اما حالا جتی با بارشهای کمتر از ۱۰ میلیمتر هم شاهد آبگرفتگی هستیم! اگر سامانه سودانی آمد چه میکنید؟ کاسبان آبگرفتگی اهواز حالا کجا هستید؟»
وعدههای بینتیجه...
درحالی مردم در شهر اهواز با بارشی ۲۰ میلیمتری شاهد آبگرفتگی معابر هستند که همواره وعدههای کوچک و بزرگ برای رفع این مشکل شنیدهاند. از صحبتهای محمد مخبر، معاون رئیسجمهور که گفته بود «در شهر اهواز کاری شده است که از این به بعد با بارش باران مردم نگران نیستند هر بارشی موجب خوشحالی مردم است و از آب گرفتگی دیگر خبری نیست.»
امروز برای مردم خوزستان، مثل روز روشن شد ،مشکل خوزستان مدیران است نه فقط بودجههایی که به اسم محرومیتزدایی و رفع مشکلات خوزستان میآید و دلیل عدم توانمندی مدیران دستگاهها حیف و میل میشوند.
پایان پیام/