نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی:
استفاده حداکثری از راهآهن اندیمشک ضروری است
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از غفلت از ظرفیتهای راهآهن در این شهرستان، گفت: "ظرفیت راهآهن اندیمشک باید به طور حداکثری در توسعه اقتصادی و گردشگری این منطقه مورداستفاده قرار گیرد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب»؛ جهانبخش قلاوند روز چهارشنبه در نشست شورای اداری راهآهن ناحیه زاگرس به مناسبت هفته ملی حملونقل با تأکید بر لزوم تشکیل بانک آمار و اطلاعات برای برنامهریزی دقیق و جامع توسعه اندیمشک اظهار کرد: تشکیل کارگروههای تخصصی برای حل مسائل شهرستان بهمنظور جمعآوری نظر نخبگان و تدوین برنامه توسعه شهرستان ضروری است.
وی افز.د: تدوین سند چشمانداز و برنامه جامع توسعه اندیمشک در همه ابعاد محیطی، انسانی و حوزههای شهری و روستایی، اقتصادی، اجتماعی و زیرساختی مبتنی بر دادهها و اطلاعات دقیق باید بهعنوان اولویت در دستور کار باشد.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت تاریخی راهآهن در توسعه اندیمشک گفت: راهآهن هسته اولیه شهر اندیمشک است که همچنان نقش مهمی در اقتصاد منطقه دارد و باید از این ظرفیت بهخوبی استفاده شود.
توسعه اندیمشک نباید تکبعدی باشد
قلاوند بر تأکید بر اهمیت توسعه پایدار و متوازن شهرستان اندیمشک تصریح کرد: توسعه شهرستان نباید تکبعدی باشد و باید به همه ابعاد از جمله محیطزیست و عدالت اجتماعی توجه شود.
وی با بیان اینکه راهآهن اندیمشک در ۸۰ سال گذشته نقش محوری در پیشرفت این شهرستان داشته است، افزود: باوجود بهرهمندی اندیمشک از ظرفیت عظیم راهآهن، از این ظرفیت و فرصت کمنظیر بهخوبی استفاده نشده است.
با هدررفت منابع و فرصتهای بینظیری در اندیمشک مواجه هستیم
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متأسفانه با هدررفت منابع و فرصتهای بینظیری در این شهرستان مواجه هستیم، بیان کرد: شن و ماسه باارزش این منطقه بهصورت بیرویه استخراج میشود و بسیاری از اراضی کشاورزی مرغوب برای ساختوسازها از بین رفته است.
وی افزود: اندیمشک از سال ۶۵ فاقد طرح جامع شهری است و همین امر مبنای خیلی از تصرفهای غیرقانونی اراضی و فروش سرانههای بهداشتی، فنی، فرهنگی و آموزشی و بهداشتی شده است.
قلاوند با اشاره به ظرفیت بالای اندیمشک در حوزه گردشگری، از سرمایهگذاری نکردن در این بخش انتقاد کرد و گفت: سالانه میلیونها مسافر از اندیمشک عبور میکنند؛ اما هیچ زیرساخت گردشگری مناسبی برای جذب آنها ایجاد نشده است.
ضرورت بازآفرینی بافت فرسوده راهآهن اندیمشک
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بافت فرسوده منطقه مسکونی و اداری راهآهن و اطراف ایستگاه راهآهن بهعنوان قلب شهر اندیمشک باید بازآفرینی و زیباسازی شود.
وی بر ضرورت نوسازی ناوگان ریلی و زیرساختهای راهآهن در این شهرستان تأکید کرد و افزود: با توجه به ظرفیتهای بالایی که احداث بندر خشک اندیمشک میتواند در شهرستان به وجود آورد باید پیگیریهای لازم در سطح استان و کشور انجام شود.
قلاوند ایجاد پایگاه امداد هوایی در مناطق کوهستانی این شهرستان را ضروری دانست و گفت: با توجه به آتشسوزیهای گسترده در جنگلها و مراتع شمالی و لزوم اقدام فوری در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه، احداث پایگاه امداد هوایی چندمنظوره در این منطقه ضروری است.
راهآهن اندیمشک، کلید توسعه شهرستان است
علیرضا گوروئی نیز در این نشست با اشاره به ظرفیتهای بالای راهآهن این شهرستان، بر ضرورت همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی برای توسعه منطقه تأکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت موقعیت جغرافیایی و ظرفیتهای بالای راهآهن اندیمشک در توسعه شهرستان افزود: افزایش همکاری و تعامل میان دستگاههای اجرایی برای بهرهبرداری بهتر از ظرفیتهای شهرستان مورد تأکید است.
فرماندار اندیمشک حملونقل ریلی را عامل مهم توسعه اقتصادی و جذب سرمایهگذار دانست و ادامه داد: وجود راهآهن و زیرساختهای مناسب حملونقل در این شهرستان موجب شده تا سرمایهگذاران، اندیمشک را به سایر شهرستانها ترجیح دهند از این رو باید از این مزیت مهم بهخوبی استفاده کرد.
انتهای خبر/