برداشت ۳۰ تن چای ترش از مزارع کارون
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون گفت: با توجه به شرایط مزارع، امسال پیشبینی میکنیم حدود ۳۰ تن چای ترش از مزارع شهرستان برداشت شود.
جبار حمادی در گفتگو با خبرنگار«رهیاب»پیرامون آغاز عملیات برداشت چای ترش در کارون از اوایل آبان ماه امسال، گفت: امسال سطح زیر کشت این محصول در شهرستان کارون حدود ۳۰ هکتار بوده است.
وی شرایط امسال مزارع چای ترش در شهرستان کارون در مقایسه با پارسال را مطلوب توصیف کرد و افزود: به همین دلیل عملکرد در هر هکتار حدود ۸۰۰ کیلوگرم تا یک تن است.
حمادی با بیان اینکه عملیات برداشت تا پایان آذر ادامه دارد، اضافه کرد: با توجه به شرایط مزارع، امسال پیشبینی میکنیم حدود ۳۰ تن چای ترش از مزارع شهرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون افزود: عمده محصول چای ترش برداشت شده برای مصرف در خوزستان و دیگر استانهای کشور از جمله اصفهان و تهران است و تاکنون به خارج از کشور صادر نشده است.
وی ادامه داد: مصرف چای ترش به صورت خشک است، البته محصولاتی ازجمله؛ مربا، لواشک، شربت و... تهیه میشود.
به گفته حمادی؛ چای ترش یک گیاه وحشی است که با کمترین مصرف آب و کود رشد میکند و میتواند به تولید برسد.
پایان پیام/