«رهیاب» گزارش میدهد؛
بسیج سازندگی در خط مقدم کارآفرینی
بسیج سازندگی یکی از مردمیترین نهادهای کشور است که با امتیازات ویژه این نهاد همه اقشار با همه سلائق و ردههای سنی میتوانند برای خدمترسانی و مجاهدت و تلاش و کار فعال باشند.
به گزارش شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب»؛ بسیج سازندگی یکی از مردمیترین نهادهای کشور است که با امتیازات ویژه این نهاد همه اقشار با همه سلائق و ردههای سنی میتوانند برای خدمترسانی و مجاهدت و تلاش و کار فعال باشند.
سلسله اقداماتی که در بسیج سازندگی انجام میشود در حوزههای مختلف کشاورزی و آبخیزداری، محرومیتزدایی و ساخت و مرمت و زیباسازی اماکنی همچون خانههای محرومین و مدارس است که با بهکارگیری و مشارکت خود مردم انجام میشود. نزدیک به ۱۵۰ هزار پروژه محرومیتزدایی در سالهای اخیر توسط سازمان بسیج سازندگی و جهادگران انجام شده است.
در مقوله کارآفرینی، زنان بسیجی که عموماً تحت عنوان بسیج محلات فعال هستند کارهایی برای کسب درآمد و کمک به اقتصاد خانوار انجام میدهند که البته بعضی از این بانوان در منزل خود اقدام به تولید محصولاتی کرده و سازمان بسیج این محصولات را راهی بازار کار و یا به تعبیر بهتر بازاریابی این محصولات را انجام میدهد.
همچنین زنان سرپرست خانوار در این عرصه نقش مهم و فعالی دارند؛ این زنان با مشارکت در مشاغل خانگی و یا حضور در کارگاههایی به کار و دریافت مزد میپردازند و به این ترتیب میتوانند بخشی از هزینههای زندگی خود را تأمین کنند و یقیناً این اشتغال به کار بخشی از درآمد کار را میتواند تأمین کند.
یکی از بانوان کارآفرین خوزستانی با اشاره به نقش بسیج سازندگی در رونق کسبوکارهای بانوان، گفت: حمایتهای بسیج سازندگی باعث شد راه کارآفرینی برایم تسهیل شود.
زهرا لرکی بانوی ۳۷ساله کارآفرین هفتکلی، نزدیک ۸ سال است که در انباری منزلش با روشهای خانگی و میوههای مختلف لواشک درست میکند و همراه همسرش خرج خانواده را میدهد.
این بانوی کارآفرین هفتکلی گفت: با خشککردن میوهها با روشهای خانگی در انباری خانه لواشک با طعمهای مختلف درست میکنم و کمکخرج همسرم هستم.
لرکی ادامه داد: امروزه شراریط اقتصادی جامعه بهخصوص قشر متوسط و ضعیف طوری است که نیاز است زن و مرد در اقتصاد خانواده با یکدیگر همکاری کنند و در رابطه با مشاغل خانگی نیز چنین بحثی کاملاً آشکار است.
لرکی اظهار داشت: امروزه فرصتهای شغلی و کسبوکارهای پرسود بسیار خوبی وجود دارد که با سرمایهٔ کم میتوان به درآمدزایی رسید، کسبوکارهای کوچک میتواند سود و مزایای زیادی داشته باشد و در عین حال نیاز به سرمایهٔ زیادی ندارند.
وی در ادامه افزود: یکی از کارهایی که میتوان با سرمایه اندک و مکان کوچک در منزل راهاندازی کرد درستکردن لواشک و خشککردن میوهها است.
لرکی ادامه داد: مردم میتوانند برای بهبود وضعیت اقتصادی و کیفیت زندگی خود به راهاندازی کسبوکارهای کوچک بپردازند، اگر کسبوکار را بهصورت خانگی شروع کنند در بسیاری از هزینهها صرفهجویی میشود، زیرا دیگر نیازی به پرداخت اجاره و قبضهای آب و برق بهصورت جداگانه نیست.
وی در پایان گفت: در کنار ترشی، لواشک پرطرفدارترین خوراکی است که بهراحتی فروخته میشود و میتوان آن را در خانه انجام داد.
انتهای خبر/