«رهیاب» گزارش میدهد؛
برگزاری جشنواره غذاهایی بومی محلی در کرخه
جشنواره غذاهایی بومیمحلی و صنایعدستی در شهرستان کرخه به مناسبت دهه کرامت برگزار شد.
به گزارش خبرنگار شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب»؛ جشنواره غذاهایی بومیمحلی و صنایعدستی در شهرستان کرخه در بخش شاوور با حضور تعدادی از مسئولان به مناسبت دهه کرامت برگزار شد.
سید عیسی فواضلی در این جشنواره اظهار کرد: هدف از برگزاری جشنواره غذاهایی محلی و صنایعدستی آشنایی دختران ما با سنت ایرانی و اجتناب از غذاهای ناسالم است.
جانشین فرمانده سپاه کرخه افزود: از تمام عوامل برگزار کننده این جشنواره که ظرفیت موجود در شهر را به نمایش گذاشتند تشکر و قدردانی میکنم، امیدوارم شاهد تداوم و استمرار این برنامهها در راستای اقتصاد مقاومتی باشیم.
در ادامه پاسدار خالد عبدالخانی اظهار کرد: ضمن تبریک دهه کرامت در این جشنواره ۴۰ نفر از بانوان شهر با پخت انواع غذاهای محلی، شیرینی، انواع ترشیجات خانگی، با هدف ترویج استفاده از غذاهای سالم هنر آشپزی و سنت دیرینه خود را به نمایش گذاشتند.
مسئول بسیج سازندگی شهرستان کرخه ادامه داد: در این جشنواره نیز آثار صنایع دستی بانوان هنرمند شهر از جمله دوخت و دوز خیاطی، مانتوهای ملیله دوزی شده، بافت شیله با نخ ابریشم، حصیربافی و گل سازی را به نمایش گذاشتند.
به گزارش خبرنگار ما در شهرستان کرخه؛ در پایان مسئولان حاضر از بانوانی که در برگزاری این جشنواره همکاری لازم را داشتند و دختران حاضر به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر تجلیل شد.
عکاس ابوالفضل فریدیفر
انتهای خبر/