حالت تاریک
چهارشنبه, 16 آبان 1403
صنایع به مسئولیت‌های اجتماعی خود عمل نکردند
مدیرکل کمیته امداد خوزستان:

صنایع به مسئولیت‌های اجتماعی خود عمل نکردند

جمال شیبه گفت: صنایع نیز بر اساس قانون و در قالب مسئولیت‌های اجتماعی آن‌گونه که باید، صنایع استان در حوزه کمک به کمیته امداد عمل نکرده‌اند.

 به گزارش خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ جمال شیبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) هر سال با نزدیک‌شدن به آغاز سال تحصیلی و بر اساس وظیفه ذاتی خود برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند جشن عاطفه‌ها را از هفدهم شهریورماه تا پانزده مهرماه برگزار می‌کند.

وی با بیان اینکه پویش جشن عاطفه‌ها به‌منظور کمک به دانش‌آموزان نیازمند اجرا می‌شود، افزود: قریب به ۵۰ هزار دانش‌آموز تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند و خدمات دریافت می‌کنند که در این باره در تلاش هستیم همانند سال گذشته به همه دانش‌آموزان نیازمند، کیف و لوازم‌تحریر اهدا کنیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان گفت: در تلاش هستیم علاوه بر لوازم‌تحریر در سایر هزینه‌ها مانند سرویس ایاب‌وذهاب نیز کمک کنیم، صنایع نیز بر اساس قانون و در قالب مسئولیت‌های اجتماعی آن‌گونه که باید، صنایع استان در حوزه کمک به کمیته امداد عمل نکرده‌اند.

شیبه بیان کرد: صنایع در برخی شهرها کمک‌های خوبی کردند و در دو شهر هویزه و شادگان به همهٔ دانش‌آموزان لوازم‌تحریر اهدا شد با این حال برای توزیع عادلانه به‌ویژه برای شهرهایی که صنایع قوی ندارند کمک‌ها به‌صورت متمرکز انجام می‌شود.

وی با اشاره به جمع‌آوری ۴۵ میلیارد تومان در جشن عاطفه‌های سال گذشته، گفت: تاکنون ۱۲ میلیارد تومان کمک‌های مردمی برای جشن عاطفه‌ها جمع‌آوری شده است با این حال پیش‌بینی می‌شود مجموع کمک صنایع و مردم در پایان این پویش به بیش از ۵۰ میلیارد تومان برسد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) عنوان کرد: آموزش‌وپرورش خوزستان یکی از شرکای کاری ما در حوزه دانش‌آموزی است و جشن عاطفه‌ها هر سال با همکاری این سازمان، بسیج و صداوسیما برگزار می‌شود، علاوه‌برآن تفاهم‌هایی نیز برای تبادل اطلاعات و جلوگیری از همپوشانی افراد دریافت‌کننده خدمات صورت‌گرفته است و قطعاً تمام دانش‌آموزان عشایری از بسته‌های لوازم‌تحریر بهره‌مند می‌شوند.

شیبه با اشاره به اینکه هیچ دانش‌آموز تحت پوششی به دلیل مشکل مالی از تحصیل بازمانده نمی‌شود گفت: باز ماندن از تحصیلی دلایل متفاوتی دارد و هر دانش‌آموز ممکن است به دلایلی از تحصیل محروم شد؛ اما در حوزهٔ کمیتهٔ امداد و دانش‌آموزان تحت پوشش آن هیچ موردی از بازماندگی از تحصیل به دلیل هزینه‌های تحصیلی وجود ندارد.

وی سرویس ایاب‌وذهاب را معضلی برای خانواده‌های تحت پوشش دانست و اضافه کرد: برای رفع این مشکل در تلاش هستیم با وجود اینکه سرفصلی برای آن نداریم در حد توان کمک کنیم با این حال بخشی از اعتبارات خود را برای ایاب‌وذهاب دانش‌آموزان در نظر می‌گیریم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: در خوزستان هیچ شخصی برای اینکه تحت پوشش قرارگرفتن در نوبت قرار نمی‌گیرد و به‌محض ثبت‌نام در سامانه امداد هوشمند مراحل آن انجام می‌شود.

وی ادامه داد: تنها می‌توانیم خانواده‌هایی که در دهک‌های یک تا سه قرار دارند را تحت پوشش قرار دهیم علاوه بر آن این سامانه به ۲۰ سازمان متصل است تا افرادی که از سازمان دیگر خدمات دریافت می‌کنند مشخص شوند چرا که هر فرد تنها از یک سازمان می‌تواند خدمات حمایتی دریافت کند.

شیبه با اشاره به اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان ۱۳۰ هزار خانوار شامل ۳۰۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار داده است، گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) دارای یک بخش اقتصادی به نام مجتمع اقتصادی کمیته امداد است و با حمایت این مجتمع توانستیم سال گذشته ۶ هزار جهیزیه میان نوعروسان توزیع کنیم.

وی با اشاره به وجود ۳ هزار دانشجوی تحت پوشش در خوزستان بیان کرد: خدماتی که به دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد داده می‌شود شامل هزینه شهریه دانشگاه از ترمی یک الی پنج میلیون تومان، ارائه تسهیلات تا سقف ۵۰ میلیون به دانشجویان عادی و تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان به دانشجویان نخبه، همچنین پرداخت هزینهٔ پایان‌نامه، معرفی برای کار دانشجویی و دریافت تسهیلت رفاهی دانشجویان به دانشگاه انجام می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان عنوان کرد: سال گذشته ۱۳۷ دانشجو در حوزه علوم پزشکی به مشهد مقصد اعزام شدند علاوه بر آن ۶۵۰ مددجوی این کمیته در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شده‌اند و برخی هم اکنون در حال تدریس در مدارس هستند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از