حالت تاریک
پنج‌شنبه, 17 آبان 1403
مدیرعامل شرکت فولاد اکسین‌خوزستان:

رمز موفقیت صنایع فولادی استفاده از ظرفیت‌نخبگان است

رمز موفقیت صنایع فولادی استفاده از ظرفیت‌نخبگان است

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان، همکاری صنایع با جوامع دانشگاهی را رمز موفقیت و راه‌حل اساسی برای برون‌رفت از بسیاری مشکلات دانست و بر استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاهی در صنعت فولاد، تاکید کرد.

به گزارش رهیاب ؛ مهندس علی محمدی در حاشیه آیین انعقاد تفاهم نامه این شرکت و دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: شرکت فولاد اکسین خوزستان تنها تولیدکننده ورق های عریض و آلیاژی در خاورمیانه است و کارخانه این شرکت جزو هشت کارخانه تولیدکننده این محصول در جهان به شمار می رود.

 

وی با بیان اینکه ظرفیت تولید این شرکت یک میلیون و ۵٠ هزار تن در سال است، افزود: ورق های تولیدی شرکت فولاد اکسین خوزستان، در صنایع کشتی سازی، ساخت مخازن بزرگ، لوله های نفت و گاز وغیره کاربرد دارد.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان ادامه داد: بسیاری از کارکنان، متخصصان و مدیران این شرکت فارغ التحصیل دانشگاه های بسیار خوب نظیر دانشگاه شهید چمران هستند و از سطح دانش فنی بالایی برخوردارند.

محمدی با اشاره به کسب عنوان صادرکننده برتر کشور توسط شرکت فولاد اکسین خوزستان، گفت: یکی از دلایل موفقیت های شرکت فولاد اکسین در رکوردشکنی ها و کسب عناوین مختلف و رتبه های برتر ملی، ارتباط بسیار خوب این مجموعه با دانشگاه و بهره گیری از توان و پتانسیل نیروهای متخصص و به کارگیری نخبگان در بدنه شرکت است.

 

وی همکاری صنایع با جوامع دانشگاهی را رمز موفقیت و راه‌حل اساسی برای برون‌رفت از بسیاری مشکلات دانست و عنوان کرد: برای آنکه بتوانیم در بازارهای جهانی و بین المللی رقابت پذیری فولاد اکسین را حفظ کنیم، باید با دانشگاه ها تعامل داشته و از ظرفیت علمی دانشگاه و نخبگان دانشگاهی استفاده کنیم.

 

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بیان کرد: بهره گیری از طرح های تحقیقاتی دانشگاه ها و تخصص نخبگان، می تواند به بومی سازی قطعات و افزایش توان رقابتی صنایع فولادی داخلی با صنایع بین المللی تاثیر بسیاری داشته باشد.

وی حضور نخبگان دانشگاهی از جمله دکتر اسکندری رئیس هیئت مدیره شرکت در مجموعه فولاد اکسین را مهم دانست و افزود: آمادگی لازم داریم تا فضای محیطی شرکت فولاد اکسین را برای گذراندن دوره های کارورزی و کارآموزی دانشجویان در اختیار دانشگاه قرار دهیم و افتخار خود می دانیم نسبت به جذب نخبگان اقدام کنیم.

محمدی همچنین تاکید کرد: پایان نامه ها و طرح های مرتبط با حوزه صنعت فولاد که در دانشگاه شهید چمران اهواز ارائه شوند، را حمایت مالی می کنیم.

راه موفقیت صنعت ارتباط با دانشگاه ها است

در ادامه این نشست، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: هیچ راهی برای عملیاتی کردن توسعه صنعت و فناوری در کشور وجود ندارد مگر آنکه از مسیر ارتباط صنعت با دانشگاه عبور کند.

دکتر آخوندعلی گفت: هر زمان که میان دانشگاه و صنعت اتصال صورت گرفته، انفجار توسعه رخ داده است.

وی با بیان اینکه بسیاری از شرکت هایی که با دانشگاه ارتباط برقرار کرده اند، از نظر دانش و فناوری رشد کرده اند، ادامه داد: انتظاری که از شرکت های صنعتی بزرگ داریم این است که برای رشد و ارتقاء توان تولید و بومی سازی قطعات خود، از ظرفیت نخبگان دانشگاهی استفاده و طرح های پژوهشی دانشگاه ها را در اولویت قرار دهند.

 پایان پیام/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از