مدیرعامل شرکت آبوفاضلاب خوزستان:
پیشرفتهای چشمگیر طرح بزرگ آبرسانی غدیر
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: همه تلاش خود را برای شتاببخشی به اجرای طرحهای آب و فاضلاب استان در دولت سیزدهم به کار گرفتهایم.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی آبفای خوزستان؛ صابرعلیدادی با اشاره به نگاه و توجه ویژه دولت سیزدهم و مجموعه وزارت نیرو به خوزستان گفت: با عزم و ارادهای که وجود داشته کارهای بسیار بزرگی در بخشهای آب شامل بهرهبرداری از طرح بزرگ آبرسانی غدیر و همچنین پیشرفتهای چشمگیر در بخش طرح جامع فاضلاب شهر اهواز انجام شده است.
وی افزود: کارهای خوبی که در حوزه فاضلاب اهواز انجام شده و تلاش بر این است که از فرصت ایجاد شده در دولت سیزدهم حداکثر استفاده برای شتاببخشی به طرحهای فاضلاب و آب استان خوزستان استفاده و مشکل فاضلاب شهر اهواز یکبار برای همیشه برطرف شود.
علیدادی مهمترین دغدغه و نارضایتی مردم اهواز در روند اجرایی طرح فاضلاب شهر اهواز را ترمیم نوارهای حفاری عنوان کرد و ادامه داد: این اطمینان را به شهروندان میدهیم که هیچ طرح جدیدی تا قبل از اتمام طرح قبلی، آسفالت و آمادهسازی محل تردد ساکنان هر منطقه آغاز نخواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان ادامه داد: ترمیم نوارهای حفاری در حال انجام است و همه معابری که طرح آنها به اتمام رسیده، دراسرعوقت اصلاح و آسفالت میشوند.
وی با اشاره به آسفالت خیابانها در یک ماه اخیر بیان کرد: در این بازه رمانی بیش از ۳ هزار و ۶۵۰ مترمربع آسفالت در طرحهای طرح فاضلاب اهواز اجرا شده و با احتساب طرحهای فعال نیاز به ترمیم و آسفالت ۷ هزار و ۲۰۰ مترمربع باقیمانده بوده که این مهم نیز در دستور کار قرار گرفته است.
علیدادی اضافه کرد: باتوجهبه پیشبینی بارندگی در خوزستان همه گروههای عملیاتی شرکت آب و فاضلاب خوزستان در حالت آمادهباش بوده و به شرکت آبفا اهواز مأموریت داده شد که برای کمک به شهرداری اهواز از همه ظرفیت استفاده کند، با شروع بارندگی همه پمپها با حداکثر ظرفیت در مدار بوده و با پایش مستمر ایستگاه پمپزنی فاضلاب و استقرار گروه مجهزهای عملیاتی از بروز بحران شهری که همه ساله در فصل بارش کام شهروندان اهوازی را تلخ میکرد، جلوگیری کنیم.
وی با اشاره به پیشرفت طرح جامع فاضلاب شهر اهواز، گفت: اجرای ۳۱۷ کیلومتر شبکه اصلی و فرعی فاضلاب در دولت سیزدهم، امروز در غیاب شبکه دفع آبهای سطحی، تأثیر بسزایی در دفع آبهای سطحی از طریق شبکه فاضلاب داشته است.
انتهای خبر/