حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب نیوز | rahyabnews.com هستید؟
طلای سرخ در مزارع خوزستان برداشت شد
مدیر اداره میراث‌فرهنگی دزپارت:

طلای سرخ در مزارع خوزستان برداشت شد

مدیر اداره میراث‌فرهنگی دزپارت گفت: زعفران در شمال شرقی خوزستان و نه‌تنها در ایذه و دزپارت، بلکه در شهرستان‌های اندیکا و باغملک نیز کشت می‌شود. هم اکنون ۷۰ بهره‌بردار در استان خوزستان مشغول کشت و برداشت این محصول هستند

 به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب» به نقل از روابط‌ عمومی اداره میراث‌فرهنگی دزپارت؛ رضا کیانی با اشاره به اینکه مزارع شهرستان‌های ایذه و دزپارت مهیای برداشت زعفران است و به‌ زودی شاهد برداشت و عرضه یکی از مهم‌ترین محصولات کشاورزی در شمال شرق استان خوزستان در بازار خواهیم بود.

 وی با اشاره به این که مزارع زعفران از جاذبه‌های گردشگری شمال خوزستان است و هرساله باعث ورود گردشگران و متقاضیان بسیاری به این نواحی می‌شود، افزود: شهرستان دزپارت در شمال شرق استان خوزستان گذرگاه جلگه زرخیز و تمدن‌ساز خوزستان به فلات بارور و ارزشمند ایران است که با داشتن جاذبه‌های متعدد طبیعی، گردشگری، تاریخی و باستانی مقصد بسیاری از گردشگران است.

مدیر اداره میراث‌فرهنگی دزپارت گفت: مردم این شهرستان چندسالی است که به کشت زعفران روی آورده‌اند و با این اقدام اقتصادی، تلفیقی از گردشگری و کشاورزی را ایجاد و باعث رونق هر چه بیشتر مناطق شمالی خوزستان شده‌اند.

وی با بیان اینکه شهرستان دزپارت این روزها می‌تواند مقصد مناسبی برای گردشگران، علاقه‌مندان طبیعت، کشاورزی و گیاهان دارویی باشد، تصریح کرد: به مناسبت برداشت این نعمت خدادادی به‌زودی جشنواره فرهنگی - هنری شکرانه برداشت زعفران برگزار و از همین‌جا از تمامی علاقه‌مندان و دوستداران گردشگری کشاورزی دعوت می‌کنیم تا در این رویداد شرکت کنند.

کیانی افزود: زعفران در شمال شرقی خوزستان و نه‌تنها در ایذه و دزپارت، بلکه در شهرستان‌های اندیکا و باغملک نیز کشت می‌شود. هم اکنون ۷۰ بهره‌بردار در استان خوزستان مشغول کشت و برداشت این محصول هستند.

 وی با اشاره به اینکه کشت زعفران برای ۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم و برای ۲۰۰ نفر دیگر نیز اشتغال غیرمستقیم به همراه داشته است تصریح کرد: استان خوزستان با دارابودن یک میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار اراضی به‌عنوان قطب کشاورزی کشور محسوب می‌شود. از این میزان حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار اراضی آبی هستند و حدود ۳۰۰ هزار هکتار نیز در دسته اراضی دیم قرار دارند.

انتهای خبر /

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر