در گفتگو با «رهیاب» مطرح شد:
لبنیات خوزستان در مرز صادرات
مدیرعامل شرکت شیر پگاه در خوزستان گفت: این شرکت با دریافت روزانه ۱۰۰ تن شیر و تولید بیش از ۷۰ نوع محصول، علاوه بر اشتغالزایی برای ۲۷۷ نفر، صادرات به پنج کشور را نیز انجام میدهد و برنامه افزایش ظرفیت تولید و استخدام را دارد.
مهدی طالبی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب»؛ اظهار کرد: افتتاح شرکت پگاه خوزستان و دریافت روزانه ۱۰۰ تن شیر شرکت پگاه خوزستان در دیماه سال ۱۳۷۰ افتتاح شد و از همان زمان توانسته است بهعنوان یکی از شرکتهای پیشرو در صنعت لبنیات کشور شناخته شود. این شرکت در حال حاضر روزانه بیش از ۱۰۰ تن شیر دریافت میکند و محصولات متنوعی را به بازار عرضه میکند.
وی افزود: این شرکت با ایجاد اشتغال مستقیم برای ۲۷۷ نفر نقش مهمی در اقتصاد استان ایفا کرده است، که هدفگذاری ما افزایش ظرفیت اشتغالزایی به ۳۰۰ نفر در سال آینده است.
مدیرعامل شرکت شیر پگاه در خوزستان گفت: پگاه خوزستان با تولید بیش از ۷۰ نوع محصول، سالانه بین ۱۰ تا ۱۵ محصول جدید به سبد تولیدات خود اضافه میکند. از جمله محصولات خاص این شرکت، محصولات گاویش هستند که بهصورت انحصاری در کشور تولید میشوند و به سرتاسر ایران و پنج کشور دیگر صادر میشوند.
وی بیان کرد: برند رادلر و توسعه خط تولید جدید از دیگر تولیدات برجسته این کارخانه میتوان به آبمیوههای بر پایه کنسانتره با برند رادلر و لوگوی پگاه اشاره کرد که در سراسر کشور عرضه میشوند.
طالبی افزود: این شرکت برنامههایی برای توسعه خطوط تولید کره، پنیر ۳۰ گرمی، و پنیر پیتزای گاویش دارد که قرار است در سال آینده راهاندازی شوند.
مدیرعامل شرکت شیر پگاه در خوزستان گفت: با توجه به موقعیت استراتژیک استان خوزستان و نزدیکی به مرزهای بینالمللی، پگاه خوزستان ظرفیت بالایی برای توسعه صادرات به کشورهای همسایه دارد.
جذب ۳۰ نیروی جدید در این شرکت
طالبی با اشاره به راهاندازی شرکت کاغذ برای بستهبندی محصولات بیان کرد: بهمنظور افزایش خودکفایی، این شرکت در حال برنامهریزی برای راهاندازی خط تولید کارتنهای بستهبندی محصولات است. این اقدام به درخواست از یکی از شرکتهای زیرمجموعه گروه هلدینگ پگاه ارائه شده است و میتواند گامی موثر در بهبود زنجیره تأمین باشد.
گامهای مؤثر در سایه حمایت مسئولان
وی بیان کرد: وامهایی که به این صنعت اختصاص مییابد، ریسکی نزدیک به صفر دارند و در صورت حمایت، میتوانیم گامهای موثرتری در راستای توسعه اشتغال و تنوع محصولات برداریم.
انتهای خبر/