
معاون دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز مطرح کرد:
لزوم افزودن نان سبوسدار به سبد غذایی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز بر لزوم افزودن نان کامل و سبوسدار به سبد غذایی و ارتقای کیفیت آن تأکید کرد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «رهیاب» به نقل از روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز؛ مسعود مهدوینیا با تأکید بر لزوم افزودن نان کامل و سبوسدار به سبد غذایی، اظهار کرد: نان یکی از اصلیترین اقلام غذایی است و ارتقای کیفیت آن در حفظ سلامت مردم تأثیر بسیاری دارد.
وی افزود: اگرچه دشواریهایی در زمینه تولید نان کامل، از جمله آمادهسازی خمیر و فرایند پخت وجود دارد، اما باتوجهبه اهمیت موضوع و در جهت بهبود کیفیت سلامت عمومی، باید برای تغییر ذائقه و نگرش مردم نسبت به مصرف نان کامل اهتمام ورزید.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: استفاده از آرد کامل به دلیل دارابودن فیبر بالا، میتواند به رفع مشکلات گوارشی و بهبود سلامت کمک کند.
وی به کیفیت مناسب گندم تولیدی در خوزستان اشاره و اضافه کرد: افزودن سبوس به گندم و تولید آرد کامل گامی مهم در ارتقای سلامت جامعه است؛ البته این فرایند نیازمند آمادهسازی مقدمات و زیرساختهای لازم است که اکنون در مراحل ابتدایی قرار دارد.
مهدوینیا نقش رسانهها در احیای فرهنگ استفاده از آرد کامل که درگذشته در جامعه رواج داشته را مؤثر دانست و خاطرنشان کرد: رسانهها، صداوسیما و مطبوعات میتوانند زمینهساز ترویج مصرف نان کامل در میان مردم باشند؛ بنابراین ضروری است با اطلاعرسانی دقیق و تخصصی در جهت آموزش و آگاهسازی مردم گام بردارند.
انتهای خبر/