مدیرکل بازرسی استان خبر داد:
نارضایتی مردم اهواز از حفاریهای شهر و مشکلاتترافیکی
محمد آغاجری گفت: حفاریهایی که توسط شرکت آبفای استان و شهرداری اهواز انجام شده است، منجر به نارضایتی افراد شده است.
مدیرکل بازرسی خوزستان امروز در یک نشست خبری اظهار کرد: خوزستان در مقایسه با دیگر استانهای کشور، در صدر لیست استانهای با فساد اداری بالا قرار نمیگیرد و در این زمینه جایگاه ۱۶ کشور را دارا است.
وی افزود: از ابتدای سال، با ورود دادگستری خوزستان، چندین مدیر و عضو شورای اسلامی در استان به خاطر فساد اداری بازداشت شدهاند.
مدیرکل بازرسی خوزستان با اشاره به ابراز نارضایتی مردم اهواز درباره حفاریهای شهر و مشکلات ترافیکی، گفت: حفاریهایی که توسط شرکت آبفای استان و شهرداری اهواز انجام شده است، منجر به نارضایتی افراد شده است. برای حل این مشکلات، جلسات بسیاری برگزار شده و تلاشهای لازم برای تامین اعتبار، رفع خطرات و آسفالتبندی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: طبق ماده ۲۵ ارتقاء سلامت اداری، دستگاهها باید سیستمی برای پاسخگویی به مردم داشته باشند که مردم میتوانند شکایتهای خود را در بستر الکترونیک و از طریق سامانه ir.136 ثبت کنند. مدیران دستگاهها موظفند در مدت ۲۰ روز به آنها پاسخ دهند و در صورت عدم پاسخگویی مدیر، میتواند مرحله صدور اخطار و یا تشکیل پرونده قضایی را طی کنند.
آقاجری اضافه کرد: این سامانه برای پاسخگویی دستگاهها به مردم در سراسر کشور، حدود دو ماه است که راهاندازی شده است.
آقاجری اظهار کرد: یک قرارداد خرید کالای غیر از تولید داخل به ارزش ۳۰ میلیون دلار توسط یک شرکت در استان گزارش شده است. پس از پیگیریهای انجام شده، شرکت مربوطه مجبور به خرید کالای تولید داخل شد.
مدیر کل بازرسی خوزستان اعلام کرد که روش انتصاب مدیران در استان نیز مورد بررسی قرار گرفته است تا اطمینان حاصل شود که انتصابات به صورت قانونی و بر اساس مقررات انجام شدهاند.
محمد آقاجری با تأکید بر رعایت حجاب در ادارات و سازمانهای دولتی، عنوان کرد: رعایت شئونات اسلامی از جمله الزامات قانونی در ادارات است و مدیران موظف به اجرای این قانون هستند.
در ادامه، مدیر کل بازرسی خوزستان به وصول ۳۰ هزار میلیارد ریال مالیات معوق در استان اشاره کرد و گفت: با پیگیریهای انجام شده به منظور مقابله با فرار مالیاتی، ۳۰ هزار میلیارد ریال مالیات معوق وصل شده است. همچنین، بخشی از مطالبات کشاورزان نیز پرداخت نشده بود، اما با پیگیریهای انجام شده، اصل مطالبات پرداخت شد ولی هنوز معوقاتی باقی مانده است.
آقاجری با اشاره به تخلفات برخی مطبها و درمانگاهها در نحوه دریافت هزینه، اظهار کرد: برخی از این مطبها و درمانگاهها به منظور عدم پرداخت مالیات، هزینه را با دستگاه پُز انجام نمیدهند. به همین منظور، تذکر و هشدارهای لازم به دانشگاههای علوم پزشکی استان به عنوان ناظر بر عملکرد این مراکز صادر شده است.
وی با اشاره به انجام بررسیهایی در خصوص رتبهبندی معلمها و نحوه آموزش در مدارس، گفت: مشکلات در این زمینه شناسایی و برخی از مدیران آموزش و پرورش استان به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
مدیر کل بازرسی خوزستان با اشاره به تشکیل پرونده برای اشخاصی که ترک فعالیت میکنند، اعلام کرد: در واقع، اقداماتی در جهت مقابله با ترک فعالیت و عدم حضور در محل کار صورت گرفته و پروندههای مربوطه تشکیل شده است.
آقاجری با قدردانی از تلاشهای صورت گرفته برای مبارزه با فساد در استان، گفت: تشکیل تیمهای بازرسی و پیگیری، ارتقاء شفافیت و اصلاح فرآیندهای اداری از جمله اقداماتی است که به منظور مبارزه با فساد انجام شده است.
پایان پیام/