حالت تاریک
پنج‌شنبه, 17 آبان 1403
فرماندار اهواز مطرح کرد:

نظارت بر نانوایی‌ها با هدف ارتقای کیفیت نان

نظارت بر نانوایی‌ها با هدف ارتقای کیفیت نان

فرماندار و رئیس کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان اهواز گفت: فعالیت مستمر گشت مشترک نظارت بر نانوایی‌ها با هدف ارتقای کیفیت نان و برخورد قانونی با نانوایی‌های متخلف در اهواز در حال انجام است.

به گزارش شبکه اطلّاع‌رسانی «رهیاب»؛ سید احمد موالی‌زاده روز جمعه «۳۱ فروردین‌ماه» در جمع خبرنگاران پیرامون وضعیت نان در اهواز اظهار کرد: گشت مشترک نظارت بر نانوایی‌ها با حضور ادارات و دستگاه‌های عضو کارگروه گندم، آرد و نان با هدف ارتقای کیفیت نان و رضایتمندی شهروندان به صورت مستمر در حال انجام است.

وی با اشاره به برخورد بدون مماشات با واحدهای پخت نان متخلف، افزود: با تعدادی از واحدهای پخت نان که اقدام به کم‌فروشی، گران‌فروشی، برخورد نامناسب با مشتری و مشکل بهداشتی داشتند برخورد قانونی صورت گرفت و جریمه شدند.

 رئیس کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان اهواز با بیان اینکه کیفیت نان نسبت به گذشته بهتر شده است، گفت: کانون آموزشی و فناوری نان خوزستان در اهواز نیز توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی با هدف بهبود کیفیت نان افتتاح شد و تلاش بر این است تا نان با کیفیت بالا برای مردم تولید شود.

موالی‌زاده گفت: جلسات کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان اهواز جهت بررسی وضعیت، کیفیت، کمیت، سهمیه و مجوز فعالیت واحدهای پخت نان نیز به صورت مستمر در فرمانداری اهواز در حال برگزاری است.

وی عنوان کرد: سال گذشته برای کیفیت و کمیت نان اقدامات خوبی از جمله صدور ۱۰۰ مجوز نانوایی جدید در کلان‌شهر اهواز، آموزش متصدیان و افراد شاغل در واحدهای پخت نان، برگزاری جشنواره نان خوزستان (نان‌های سنتی، صنعتی و فرآورده‌های گندم) به منظور شناسایی ظرفیت‌های نان و ترویج سنت پخت نان و انتقال آن به نسل‌های آینده در محل سیلوی تاریخی اهواز و همچنین برگزاری میز خدمت کارگروه گندم، آرد و نان اهواز جهت پیگیری و رسیدگی به مشکلات شهروندان در حوزه نان در فرمانداری، با همکاری ادارات و دستگاه‌های عضو کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان اجرا شد.

نظارت بر نانوایی‌ها با هدف ارتقای کیفیت نان
نظارت بر نانوایی‌ها با هدف ارتقای کیفیت نان
نظارت بر نانوایی‌ها با هدف ارتقای کیفیت نان
نظارت بر نانوایی‌ها با هدف ارتقای کیفیت نان
نظارت بر نانوایی‌ها با هدف ارتقای کیفیت نان
نظارت بر نانوایی‌ها با هدف ارتقای کیفیت نان

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از