مرکز بهداشت دزفول طی اعلامیه مطرح کرد؛
پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو
مرکز بهداشت دزفول طی اعلامیه گفت: شهروندان برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از خرید دام زنده و یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه میشوند، خودداری کنند.
به گزارش شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول؛ در اطلاعیه مرکز بهداشت دزفول آمده است: شهروندان برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از خرید دام زنده و یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه میشوند، خودداری کنند.
دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحتنظر سازمان دامپزشکی خریداری نمایید.
ذبح دام را صرفاً در کشتارگاههای تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهید و بههیچعنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنید.
افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضدعفونی کرده و همچنین خونابهها به طریق بهداشتی دفع شود.
بههیچوجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید.
گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد در یخچال قرار داده شود.
جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتیگراد، مصرف شود.
افرادی که گوشت خرد میکنند بخصوص زنان خانهدار حتماً از دستکش استفاده نمایند.
از مصرف گوشت و جگر نیمپز اجتناب شود.
از دستکاری، کندن و له کردن کنههای موجود بر روی بدن دام اکیداً خودداری گردد.
انتهای خبر/