حالت تاریک
چهارشنبه, 16 آبان 1403
نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه مطرح کرد:

پیگیری اصلاح استخدام نیروهای بومی در پتروشیمی‌ها

پیگیری اصلاح استخدام نیروهای بومی در پتروشیمی‌ها

نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: همواره بیکاری جوانان بندر امام و ماهشهر که در مجاورت صنایع پتروشیمی زندگی می‌کنند، چالش منطقه محسوب می‌شود.

 به گزارش شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ امیر حیات مقدم روز دوشنبه در مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) که در حسینیه عاشقان ثارالله شهر بندر امام برگزار شد اظهار کرد: همواره بیکاری جوانان بندر امام و ماهشهر که در مجاورت صنایع پتروشیمی زندگی می‌کنند، چالش منطقه محسوب می‌شود.

 وی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری در این منطقه ۲۵ درصد برآورد شده، افزود: اینکه مدیران عامل برخی شرکت‌های پتروشیمی و هلدینگ‌ها نسبت به اشتغال بومی در منطقه توجه ندارند، جای تأسف است.

 نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مبلغ دریافتی حقوق برخی مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی، جای تأمل دارد؛ اما با این وجود انتظار است که متعهدانه نسبت به دغدغه اشتغال جوانان ساکن در مناطق پیرامونی واحدهای پتروشیمی نیز توجه داشته و در کاهش مشکلات همراهی کنند.

 تحقیق و تفحص از پتروشیمی‌های غیرشفاف در جذب نیرو

 وی با انتقاد شدید از روند برگزاری آزمون‌های استخدامی در پتروشیمی‌ها عنوان کرد: برخی شرکت‌ها، آیین‌نامه‌های داخلی خود را به‌عنوان قانون تلقی کرده و رویه‌های غیرمنطقی را برای استخدام پیش‌بینی کرده‌اند.

 حیات مقدم ادامه داد: اگر در آزمون‌های کتبی استخدام، ۴۰ درصد ظرفیت نیروی بومی باشد، انتظار می‌رود که این توازن نیز در آزمون‌های شفاهی نیز رعایت شود؛ اما این در حالی است که چنین توازنی در آزمون‌های استخدامی وجود ندارد.

 نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: درخواست کردم که شرکت‌ها نسبت به رویه برگزاری آزمون‌های استخدامی، شفاف‌سازی کنند؛ به‌رغم پیگیری‌های انجام شده اما تاکنون چنین شفاف‌سازی صورت نگرفته است.

 وی ادامه داد: در صورتی که این شفاف‌سازی محقق نشود؛ قطعاً در آینده نزدیک از شرکت‌های پتروشیمی که در آزمون‌های استخدامی، رویه‌های غیرشفافی را در پیش گرفته‌اند، مجلس تحقیق و تفحص را از آنها  آغاز خواهد کرد.

 نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه با اشاره به اینکه با علی عسگری مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس دوست و هم‌رزم بوده‌ام گفت: اما انتقادات زیادی به بخش منابع انسانی این هلدینگ وارد است و با توجه به اینکه بخش قابل‌توجهی از شرکت‌های این هلدینگ در ماهشهر مستقر هستند باید در رویه استخدام نیرو تجدیدنظرهای جدی صورت گیرد.

 منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در محدوده‌ای به وسعت ۲ هزار و ۸۵۰ هکتار در جنوب غربی ایران و در ساحل خلیج‌فارس، واقع در شهرستان ماهشهر، بخش بندر امام خمینی (ره) قرار گرفته شده است.

 در حال حاضر ۲۱ مجتمع تولیدی با ظرفیت اسمی ۲۶ میلیون تن محصول پتروشیمیایی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی طراحی و احداث شده‌اند. در حال حاضر چیزی در حدود ۴۰ درصد ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی کشور در این منطقه وجود دارد.

 انتهای خبر/

 

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از