حالت تاریک
چهارشنبه, 16 آبان 1403
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خبر داد:

کشاورزان پلی برای گذشتن از موانع تولید هستند

کشاورزان پلی برای گذشتن از موانع تولید هستند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: علم و پژوهش باید به کشاورزان پیشرو منتقل شود تا در مزرعه به عنوان یک دانشگاه اجرا و نتیجه لازم حاصل شود.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ مجید نبی پور امروز نوزدهم اسفندماه در مراسم سی و هفتمین دوره شناسایی، انتخاب و معرفی برگزیدگان بخش کشاورزی استان در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: اگر دنیایی از مصالح پراکنده داشته باشیم ولی مصالح به درستی در کنار یکدیگر قرار نگیرند نمی‌توانند ساختمان مورد هدف را بسازند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان افزود: مملکتی که می‌خواهد پیشرفت کند باید در مسیر توسعه قرار گیرد و برای قسمت‌های مختلف آن برنامه‌ریزی علمی شود.

نبی‌پور بیان کرد: تولید غذا یکی از اموری است که بر مبنای علم، برنامه و پژوهش محقق می‌شود و برای تولید یک رقم سازگار با محیطی خاص، سال‌ها پژوهش و تحقیق می‌شود تا به دست کشاورز برسد و در مزرعه اجرا شود.

وی عنوان کرد: یکی از ارکانی که باید در برنامه‌ریزی‌ها مورد توجه ویژه قرار گیرد دستیابی به امنیت غذایی است که این مهم میسر نخواهد شد مگر با برنامه‌ریزی، پژوهش و انتقال یافته‌های علمی به مزارع و بخش تولید.

نبی‌پور کشاورزان و محققان را پلی برای گذشتن از موانع تولید دانست و گفت: علم و پژوهش باید به کشاورزان پیشرو منتقل شود تا در مزرعه به عنوان یک دانشگاه اجرا و نتیجه لازم حاصل شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان عنوان کرد: اگر یک کشاورز یا مدیر نسبت به برخی موارد ضروری بی‌تفاوت باشد باید مسئولیت آن را بپذیرد و به خاطر کوتاهی در تولید در محکمه الهی پاسخگو باشد.

وی بر ضرورت تجلیل از کشاورزان پیشرو تاکید کرد و بیان کرد: همه اجزا باید همکاری لازم را داشته باشند تا مملکتی پیروز و سربلند داشته باشیم. کشاورزان پیشرو، پلی میان بخش تحقیقات و مزارع در خوزستان هستند و تولید بر مبنای علم در دستور کار کشاورزان خوزستانی قرار گیرد.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالامیر رجب پور مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز با بیان اینکه در جهان‌بینی مسلمانان دو ساحت دنیوی و اخروی برای ما در نظر گرفته شده است، گفت: همه مسلمانان باید در همه فعالیت‌ها و کارهای خود هر دو ساحت را به شکل مساوی و مطلوب در نظر داشته باشند.

وی بر تاکید خداوند متعال بر مبحث زراعت و کشت و کار اشاره و بیان کرد: در سازمان جهاد کشاورزی علاوه بر تلاشی که برای رشد تولید و دستیابی به امنیت غذایی صورت می گیرد، نگاهی مکتبی، معنوی و اخلاقی نیز به مباحث وجود دارد.

وزارت جهاد کشاورزی در ١٤٧ رشته بهره‌برداران مختلف را مورد ارزیابی قرار داده که این بهره‌برداران ابتدا در کمیته شهرستانی شناسایی و سپس در کمیته استانی مورد ارزیابی قرار گرفته و در نهایت در کمیته ملی انتخاب شدند.

استان خوزستان موفق شد در ٧٠ رشته دارای نمونه برتر شود و از این تعداد در هشت رشته سیستم آبیاری بارانی، تسهیلگر زن روستایی، شرکت تولید و فرآوری بذر گندم و جو، کلزای آبی اقلیم گرم و معتدل، تولیدکننده گندم آبی اقلیم گرم و معتدل، صیاد ماهیان تجاری، پرورش دهنده ماهیان گرمابی و تولیدکننده قارچ خوراکی به عنوان نمونه ملی انتخاب شدند.

۱۰ نفر از کشاورزان خوزستانی در رتبه دوم و ١٥ نفر در رتبه سوم در سطح ملی قرار گرفتند.

در این آیین از عبدالعلی پیرو، عبدالکریم چگنی، محسن امامی، حمزه دریس پور، مجتبی آل کثیر، عبدالکریم عباسی، کریم چنانی و بهجت حیاتی به عنوان کشاورزان نمونه ملی تجلیل شد.

انتهای خبر/

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از