رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان مطرح کرد:
کشاورزی خوزستان در بحران کمبود سوخت
رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان از بحران کمبود سوخت گازوئیل و ایجاد چالش برای کشاورزان خوزستانی در فصل کشت پاییزه خبر داد.
به گزارش شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب» به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی خوزستان؛ مسعود اسدی با اشاره به روبهرو شدن کشاورزان خوزستانی با چالش سوخت، اظهار کرد: استان خوزستان قطب کشاورزی است؛ اما متأسفانه اکنون به دلیل کمبود سوخت گازوئیل به مرحله بحرانی رسیده است.
وی افزود: بازه زمانی فعلی، پرفعالیتترین فصل کشاورزان و تراکتورداران است. در این فصل کشاورزان مشغول آمادهسازی زمینهای کشاورزی برای کشت پاییزه هستند، بنابراین شاهد مصرف بیشترین میزان سوخت هستیم.
رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان با اشاره به ضرورت تأمین سوخت کشاورزان، گفت: با توجه به اینکه کشاورزان بهوسیله موتورپمپها، اراضی را آبیاری میکنند و از سویی برخی دیگر از کشاورزان در حال شخمزدن اراضی برای کشت چغندر، کلزا و گندم هستند بنابراین نیاز شدیدی به سوخت دارند.
اسدی با اشاره به نبود سوخت گازوئیل در بسیاری از شهرستانها ادامه داد: کشاورزان با مراجعه به جهاد کشاورزی شهرستانها، از نبود حتی یک لیتر سوخت در بسیاری از شهرستانهای استان خبر میدهند.
وی بیان کرد: این شرایط عواقب جبرانناپذیری دارد و ما در حال پیگیری حل مشکل سوخت کشاورزان هستیم و امید است که هرچه سریعتر این مشکل حل و از تبعات اقتصادی و... آن جلوگیری شود.
رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان با بیان اینکه اکنون در بدترین وضعیت سوخت به سر میبریم، اضافه کرد: هرچند نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی از تخصیص ۷ تا ۸ میلیون لیتر سوخت به کشاورزان خبر داده؛ اما این میزان کافی نیست و حداقل به ۳۰ میلیون لیتر سوخت نیاز است.
اسدی با اشاره به علت کمبود سوخت عنوان کرد: متأسفانه چندین سال است که با آمارهای غیرواقعی سازمان جهاد کشاورزی روبهرو هستیم.
وی ادامه داد: در گذشته آمار سطح زیر کشت توسط سازمان کشاورزی دستکاری و میزان سطح زیر کشت محصولات استان بهصورت صوری کاهش داده میشد. مشکل امروز کشاورزان نیز ناشی از عواقب ارائه آمارهای نادرست به وزارت جهاد کشاورزی است؛ چون وزارت بهاندازه سطح زیر کشت اعلام شده، سوخت و کود شیمیایی تخصیص میدهد.
رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: خوشبختانه رئیس فعلی جهاد کشاورزی خوزستان، در اقدامی بسیار ارزشمند دست به واقعیسازی آمار سطح زیر کشت استان زده و تمامی آمار غیرواقعی مدیران قبلی را اصلاح کرده است که این اقدام در آینده به حل مشکل سوخت و کود شیمیایی استان کمک شایانی خواهد کرد.
انتهای خبر/