گزارش تصویری:
برداشت پاپایا آغاز شد
برداشت میوه پاپایا از گلخانه استوایی به مساحت ۳ هزار و ۵۰۰ مترمربع، واقع در شهرستان رامهرمز آغاز شد.
به گزارش شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب»؛ پاپایا یا خربزه درختی، میوهای است که زادگاهش کشور مکزیک است و در آبوهوای گرمسیری و یا نیمهگرمسیری رشد میکند و مدت به بار نشستن درخت آن ۹ ماه است.
پاپایا طعمی شبیه سه میوه موز، انبه و آناناس دارد و باید در سبد غذایی خانوار قرار گیرد؛ چرا که ارزش غذایی بالایی دارد و برای بیماریهایی همچون دیابت و پوکیاستخوان مفید است.
یکی از مهمترین ویژگیهای این میوه استوایی کم آب طلب بودن آن است که البته با کشت آن در محیط گلخانهای میزان مصرف آن بسیار کمتر از محیط بیرون شده است.
انتهای خبر/