حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن رهیاب خبر | rahyabkhabar.ir هستید؟
دزفول سندی زرین از مقاومت مردم ایران است
دزفول شهر مقاومت؛

دزفول سندی زرین از مقاومت مردم ایران است

دزفول، شهری که در سخت‌ترین روزهای دفاع مقدس زیر بار سنگین موشک و بمب ایستاد، با تقدیم هزاران شهید، جانباز و آزاده، امروز به‌عنوان نماد مقاومت ایران شناخته می‌شود.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی «رهیاب»؛ چهارم خرداد در تقویم رسمی کشور به‌عنوان روز مقاومت و پایداری و روز دزفول ثبت شده است؛ این نام‌گذاری در پاسداشت ایستادگی و فداکاری مردم دزفول در طول هشت سال دفاع مقدس صورت گرفت، شهری که به‌حق لقب پایتخت مقاومت ایران را از آن خود کرده است.

مردم دزفول در سال‌های جنگ تحمیلی با تکیه بر ایمان اسلامی و روحیه انقلابی، از ارزش‌ها و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کردند. آنان با تقدیم بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ شهید والامقام و ۹ شهید مدافع حرم، صفحه‌ای درخشان از ایثار و فداکاری در تاریخ انقلاب اسلامی به ثبت رساندند.

دزفول در دوران دفاع مقدس هدف شدیدترین حملات دشمن قرار گرفت؛ این شهر مقاوم ۱۷۶ بار موشک‌باران شد، ۴۸۹ بمب و راکت بر سر مردم بی‌دفاع آن فرود آمد و ۵ هزار و ۸۲۱ گلوله توپ به مناطق مختلف دزفول اصابت کرد. این حجم سنگین از آتش دشمن، خساراتی گسترده برجای گذاشت و ۱۹ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی، تجاری، آموزشی و مذهبی بین ۲۰ تا ۱۰۰ درصد آسیب دیدند.

با وجود این حجم از حملات و ویرانی‌ها، مردم دزفول با روحیه‌ای استوار ایستادگی کردند و در این راه، ۲ هزار و ۶۰۰ شهید، ۴۰۰ جانباز، ۴۵۲ آزاده و ۱۴۷ جاویدالاثر تقدیم میهن اسلامی کردند. این افتخار بزرگ، نشان‌دهنده عمق ایمان، غیرت و پایبندی مردم این شهر به آرمان‌های انقلاب است.

دلگرمی رزمندگان، مقاومت مردم بود

سردار حسن شاهوارپور در گفتگو با خبرنگار شبکه اطّلاع‌رسانی «رهیاب»؛ ضمن گرامیداشت چهارم خرداد، روز مقاومت و پایداری، اظهار کرد: مردم دزفول در دوران سخت بمباران‌ها، موشک‌باران‌ها و حملات خمپاره‌ای، با ماندن در شهر به رزمندگان دلگرمی دادند و این پایداری، الگویی برای ایستادگی در برابر دشمن شد.

وی با اشاره به اینکه چهارم خرداد به عنوان نماد مقاومت مردم دزفول شناخته می‌شود، افزود: پایداری مردم در پشت جبهه‌ها موجب شد رزمندگان با روحیه‌ای قوی‌تر در میدان نبرد حضور یابند و همین ارتباط عمیق میان مردم و جبهه‌ها موجب شد این روز در تقویم ملی ثبت شود.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان تأکید کرد: نوجوانان و جوانان این سرزمین با انگیزه‌ای الهی و عزم راسخ، بی‌محابا راهی جبهه‌ها شدند و با سلاح ایمان در برابر ارتشی تا دندان مسلح ایستادگی کردند و در نهایت نیز پیروزی را برای ملت ایران رقم زدند.

وی با تجلیل از نقش‌آفرینی بسیج عشایر گفت: این نیروی مردمی با جان‌فشانی و حضور مؤثر در خطوط مقدم و دفاع از مرزها، نقشی تعیین‌کننده در امنیت کشور طی هشت سال دفاع مقدس ایفا کرد.

شاهوارپور افزود: عشایر غیرتمند خوزستان اجازه ندادند دشمن از مرزهای غربی و جنوب غربی کشور نفوذ کند و در این مسیر خون‌های بسیاری را نثار انقلاب کردند؛ این ایثارگری‌ها بخشی مهم از تاریخ دفاع مقدس است.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان ادامه داد: در دوران جنگ تحمیلی، مردم روستاها و شهرک‌های اطراف دزفول با وحدت مثال‌زدنی، منازل خود را در اختیار جنگ‌زدگان گذاشتند و جلوه‌ای زیبا از همدلی و همراهی در دوران سخت را به نمایش گذاشتند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بخش چغامیش دزفول با تقدیم ۶۴ شهید به انقلاب اسلامی، نمونه‌ای از فداکاری مردم این منطقه است. دزفول افزون بر چغامیش دارای بخش‌های دیگری چون سردشت، شهیون و بخش مرکزی است که هر یک سهم مهمی در دوران دفاع مقدس داشته‌اند.

انتهای خبر/

 

 

 

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!