معاون درمان علوم پزشکی جندی شاپور مطرح کرد:
هزاران بیمار تنفسی ناشی از آلودگی هوا
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت: تعداد مراجعات تنفسی در ۹ ماهه سال جاری بیش از ۱۸۰ هزار نفر بیمار قلبی و تنفسی منتسب به آلودگی هوا در استان ثبت شده است که نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرنگار شبکه اطّلاعرسانی «رهیاب» میثم معزی امروز ظهر امروز در نشست خبری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز تعداد تختهای فعال بیمارستانی استان را ۶ هزار و ۷۸۱ تخت اعلام و اظهار کرد: نسبت به ۹ ماهه سال گذشته ۱/۳ رشد داشته است.
وی هزینه درمان هر بیمار تنفسی برای دانشگاه علوم پزشکی را چهار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: از صنایع و سازمانهای آلاینده هوا خواست نسبت به جبران این خسارات ورود کنند.
معاون درمان دانشگاه جندیشاپور اهواز عوارض ناشی از آلودگی هوا را به دو بخش کوتاهمدت و بلندمدت تقسیمبندی و گفت: یکی از عوارض بلندمدت آلودگی هوا، ابتلا به بیماری سرطان به شمار میرود.
وی تصریح کرد: نهاد دانشگاه در آلودگی هوا نقشی ندارد؛ بلکه تنها بار دیگر دستگاهها را به دوش میکشد.
معزی با اشاره به تعداد مراجعات تنفسی در ۹ ماهه سال جاری که بیش از ۱۸۰ هزار نفر بیمار قلبی و تنفسی منتسب به آلودگی هوا در استان ثبت شده است، خاطرنشان کرد: نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته که نگرانکننده است.
وی افزود: در ۹ ماهه سال جاری ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به اورژانس مراجعه داشتهاند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴ هزار نفر افزایشیافته که آماری بیسابقه در دنیا محسوب میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز تعداد بستریها را در ۹ ماهه سال جاری حدود ۳۲۰ هزار نفر عنوان کرد و گفت: نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹ هزار و ۵۰۰ نفر افزایش داشته است.
وی در ادامه درصد اشغال تخت را در مدت یاد شده امسال ۶۶ درصد و اعمال جراحی انجام شده را ۱۶۵ هزار عمل گزارش کرد.
انتهای خبر /